Πάρντιου: Να μείνουμε συγκεντρωμένοι

23:21 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ύστερα από δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε Τσέλσι και Τότεναμ, οι «καρακάξες» θέλουν να τριτώσουν το καλό απέναντι στα «καναρίνια». Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει αρκετοί... Μουντιαλικοί να αφήσουν πίσω την μεσοβδόμαδη επιτυχία τους, σύμφωνα με τον προπονητή τους.

«Είχαμε πολύ καλά νέα με τις εθνικές ομάδες. Σχεδόν όλοι οι παίκτες μας τα κατάφεραν, εκτός του Παπίς Σισέ. Ειδικά, η Γαλλία που ήταν με δύο γκολ

πίσω από το πρώτο παιχνίδι και κατάφερε στον επαναληπτικό να το γυρίσει, ήταν πολύ σημαντικό για τους Γάλλους μας (Καμπάιγ, Ντεμπισί), για την ψυχολογία τους. Τώρα όμως είναι η ώρα να συγκεντρωθούν στο προσεχές παιχνίδι μας. Αυτό είναι το σημαντικό πλέον», ανέφερε αρχικά ο 52χρονος Άγγλος τεχνικός, ενώ ερωτηθείς για το τι θα γίνει με τον Αμεόμπι, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός μια μέρα με την πρσωπικότητα που έχει, αλλά στόχος μας ξεκάθαρα είναι να τον κρατήσουμε στην ομάδα εφόσον μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα