Παράταση και τελικός για ΠΑΟ

19:41 16/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ: 1-0 (3-0 παράταση)

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ. Σιδηρόπουλος

Παράταση χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ.

Τελικά η ομάδα του Αναστασίου επικράτησε 3-0 (1-0 η κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στον τελικό.

Οι "πράσινοι" μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά και απείλησαν μόλις στο 4' όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε την παράλληλη μπαλιά αλλά Μπεργκ και Κλωναρίδης δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα διχρτυα. Στο 14' ο Αμπέιντ με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ αλλά έξι λεπτά μετά εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Πέτριτς και από κοντά έκανε το 1-0. Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ στο 30' όταν ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Πέτριτς έκανε το σουτ με τον Φερνάντεζ να διώχνει δύσκολα. Στο 42' ο Μιλιάζες έκοψε προ του Πέτριτς που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Με πολλές φάσεις αλλά χωρίς γκολ το δεύτερο μέρος. Μόλις στο 47' οι "πράσινοι" απείλησαν με τον Πράνιτς ενώ τέσσερα λεπτά μετά είχαν ευκαιρία με τον Καρέλη. Στο 61 ο Πέτριτς είχε ένα καλό σουτ με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 65' όταν ο Σίντεφελντ με τάλκιν πρόλαβε τον Παπάζογλου πριν "πυροβολήσει". Επόμενη αξιόλογη φάση αυτή του 81' όταν ο Φερνάντεζ νίκησε σε τετ α τετ τον Μπεργκ. Στα τελευταία λεπτά της κανονική διάρκειας το ματς πήρε φωτιά. Στο 88' ο ΠΑΟ είχε δοκάρι μετά από προβολή του Λαγού. και στο επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ απείλησε με τον Ζε Εντουάρντο. Στο πρώτο λεπτό τον καθυστερήσεων ο Λαγός δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Φερνάντεζ.

Έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση. Εκεί μόλις στο 96' ο Παναθηναϊκός σκόραρε όταν αρχικά ο Καρέλης δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Φερνάντεζ όμως στη συνέχεια της φάσης ο Μπεργκ με κεφαλιά έστειελ την μπάλα στα δίχτυα. Στο 105' ο ΟΦΗ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Νούνιες. Τελικά όλα κρίθηκαν στο 114' όταν ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καρέλη από τον Ζόρο. Ο Μπεργκ το εκτέλεσε και έκανε το 3-0.

ΠΑΟ(Γ.Αναστασίου): Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς (105'Δώνης), Κλωναρίδης (46'Καρέλης), Πέτριτς (68'Λαγός), Μπεργκ.

ΟΦΗ (Ρ. Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Ντουντού (54'Κουτσιανικούλης), Καλάιτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (76'Ροβίθης), Μπούρμπος (101' Νούνιες),Μακρής, Μιλιάζες.

Keywords
Τυχαία Θέματα