Παράσχος: Τιτάνια προσπάθεια για να μείνουμε στην τρίτη θέση

09:33 5/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από 22 αγωνιστικές στην Super League ο Ατρόμητος είναι τρίτος και ο Γιώργος Παράσχος χαρακτήρισε τιτάνια την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του για να διατηρηθούν στην συγκεκριμένη θέση της βαθμολογίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, στην NOVA
"Παρά το ότι δουλέψαμε στα στημένα, δεχτήκαμε δυο γκολ έτσι από τον Απόλλωνα και αυτό είναι κάτι

που δεν μας αρέσει. Η ομάδα όμως απέδειξε πως έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα. Όπως και να της πάει το παιχνίδι, μπορεί να το κυνηγήσει και να το αλλάξει και αυτό το απέδειξε και απέναντι στον Απόλλωνα. Μάλιστα η ομάδα ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δημιούργησε και πολλές ευκαιρίες.
Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου. Η ομάδα κάνει τιτάνια προσπάθεια για να παραμείνει στην τρίτη θέση και ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να συμπαρίσταται γιατί η ομάδα πιστεύω πως δεν θα τους απογοητεύσει.
Όλα τα ματς θέλουν μεγάλη προσοχή. Η Καλλονή παρά το ότι προέρχεται από ήττα έχει δείξει πολύ καλή εικόνα σαν ομάδα, παρόλο που έχει παίξει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Ενισχύθηκε μάλιστα με έμπειρους παίκτες την μεταγραφική περίοδο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Δεν μπορούμε να πούμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάποιο ματς με σβηστές μηχανές.
Τα παιδιά δείχνουν πως δεν έχουν ιδιαίτερη κόπωση παρά τα τρία συνεχόμενα ματς. Θα δούμε πώς θα το διαχειριστούμε.
Μακάρι να έρθει η πρόκριση στο Κύπελλο, την θέλει ο κόσμος πολύ την θέλουμε και εμείς. Υπομονή δέκα μέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα