Παράπονα από Πιούλις

22:15 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο επί μια 7ετία προπονητής των «πότερς» έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τη Στόουκ, το βράδυ της Τρίτης, αλλά στ ην ανακοίνωση του «διαζυγίου», διάβασε κάτι που του προξένησε εντύπωση και τον στεναχώρησε.
Η αναφορά πως «κρίθηκε αναγκαίο να αλλάξει κατεύθυνση η ομάδα» δεν έγινε απολύτως αντιληπτή και κατανοητή από τον Πιούλις, που στην επίσημη τοποθέτησή του, μαζί με το «αντίο» στην ομάδα, εξέφρασε και το παράπονό του:
«Απήλαυσα την παρουσία μου στη Στόουκ και πιστεύω ότι κανείς δεν ήταν πιο περήφανος από μένα όταν η ομάδα επέστρεψε και εδραιώθηκε στην Πρέμιερ

Λιγκ. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε γράψει ιστορία γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα στα 150 χρόνια ιστορίας του συλλόγου που έχουμε αποφύγει τις τελευταίες έξι θέσεις της βαθμολογίας για πέντε σερί σεζόν. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια συμμετείχαμε τέσσερις φορές σε προημιτελικούς Κυπέλλου, μια φορά στην ημιτελική φάση και μια φορά βρεθήκαμε στον τελικό
Έχουμε καταφέρει επίσης να σταθούμε αντάξιοι των απαιτήσεων και των προσδοκιών στη συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με τον πρόεδρο δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα και πραγματικά η συνεργασία μου μαζί του και με την οικογένειά του ήταν εξαιρετική. Απλά, αυτό που με λυπεί και δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτό που τονίζεται στην επίσημη ανακοίνωση περί ανάγκης της ομάδας να αλλάξει κατεύθυνση...»ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Πιούλις.

Keywords
Τυχαία Θέματα