Παραμένει με αφαίρεση βαθμών ο Αετός Σκύδρας

16:50 9/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με μείον 11 βαθμούς μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα της Fooball League 2 ο Αετός Σκύδρας.

Πρωτόδικα η εν λόγω ομάδα είχε καταδικαστεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με υποβιβασμό για το περιβόητο ματς με την ΑΕ Ποντίων (2-1), όπου ενεπλάκη τόσο το όνομα του προέδρου, Γιάννη Ναυρινιάδη του όσο και του Γιώργου Τσακογιάννη, όμως εν τέλει η ποινή αυτή μετατράπηκε σε αφαίρεση

βαθμών και δη σε -6 βαθμούς στην επιτροπή εφέσεων.

Να θυμίσουμε πως ο Αετός Σκύδρας είχε τιμωρηθεί και με μείον πέντε βαθμούς και για το ματς με τη Δόξα Κρανούλας και έτσι θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα από το -11.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας, Γιάννης Ναυρινιάδης, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 40.000 ευρώ και απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας αφορά το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια.

Αναλυτικά η απόφαση: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 225/9-11-2011 απόφασή της:Δέχθηκε τυπικά και κατ' ουσία την έφεση του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας και του προέδρου αυτού Ιωάννη Ναυρινιάδη κατά της υπ' αριθμόν 318/1-11-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης Β'-Γ' Εθνικής. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά το κεφάλαιο αυτής που αφορά του εκκαλούντες. Διακρατεί και δικάζει, κατά τούτο, κατ' ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι τέλεσαν οι εκκαλούντες την αποδιδόμενη πράξη. Επιβάλλει στο ΤΑΠ Αετός Σκύδρας χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και, κατά πλειοψηφία, ποινή αφαίρεσης έξι (-6) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της περιόδου 2011-2012. Στον πρόεδρο του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας Ιωάννη Ναυρινιάδη επιβάλλει χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που αφορά το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα