Παραιτήθηκε ο Κατσής

14:00 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την παραίτηση του από την θέση του αναπληρωτή προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League υπέβαλε ο Ευάγγελος Κατσής δείχνοντας ως υπεύθυνο τον Αλέξη Κούγια. Υπενθυμίζεται πως ο επίτιμος Εισαγγελέας Εφετών ήταν εκείνος που είχε εκδώσει την απόφαση για υποβιβασμό της Παναχαϊκής.

Ο επίτιμος Εισαγγελέας Εφετών στην επιστολή παραίτησης του κάνει λόγο για "ορυμαγδό συκοφαντιών και απειλών από ποδοσφαιρικό παράγοντα ο οποίος παρότι υπόκειται σε πειθαρχικό έλεγχο, το κατεξοχήν

αρμόδιο αθλητικό όργανο τον κατέστησε προνομιακό συνομιλητή του". Ο Ευάγγελος Κατσής "φωτογραφίζει" τον πρόεδρο της Παναχαϊκής και τα όσα είχε ισχυριστεί σε τηλεοπτική εκπομπή ενώ υπογραμμίζει πως παραιτήθηκε εξαιτίας της "βάρβαρης, ανελέητης και αήθης επίθεσης εναντίον μου, χωρίς κανείς θεσμικός παράγων να εκφράσει την χλιαρή- έστω- αποδοκιμασία του".

Στην επιστολή παραίτησης του ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League επιρρίπτει ευθύνες και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο, λέγοντας: "προανήγγειλε την έφεση που θα ασκούσε, παρουσία του ενδιαφερόμενου και δημοσίως".

Keywords
Τυχαία Θέματα