«Παραδοσιακά, δύσκολο ματς»

19:27 5/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League οι Θεσσαλονικείς καλούνται να περάσουν από την αχαϊκή πρωτεύουσα (06/12, 17.00), με τον προπονητή τους Σούλη Μαρκόπουλο να εξηγεί: «Πάντα χαιρόμαστε όταν παίζουμε στην Πάτρα, μια πόλη που αγαπάει ιδιαίτερα το μπάσκετ κι έχει ένθερμο μπασκετικό κοινό. Τα παιχνίδια με τονΑπόλλωνα είναι παραδοσιακά πολύ δύσκολα κι αυτό ακριβώς ισχύει και φέτος. ΟΑπόλλωνας

έχει πολύ δυνατή ομάδα, είναι πολύ ισχυρός στο γήπεδό του και όταν έχει ρυθμό μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια του αγώνα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση ώστε να πάρουμε τις σωστές επιλογές και να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στην άμυνά μας».
Ο Τζέικ Όντουμ, από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, του οποίου το παιχνίδι βασίζεται επιθετικά στους Αμερικανούς. Αγωνίζονται στην έδρα τους, αυτό τους βοηθά να βρίσκουν καλό ρυθμό, οπότε θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος για να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα