Παπάζογλου: Σοβαρός στην δουλειά του ο Μπόλονι

11:50 25/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει κερδίσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην ομάδα με τον Θανάση Παπάζογλου να υπογραμμίζει την σοβαρότητα με την οποία ο Ρουμάνος τεχνικός αντιμετωπίζει την δουλειά του. Ο σκόρερ της ομάδας στο ντέρμπι με τον Άρη παράδέχτηκε πως ήταν στην αφάνεια για κάποιο διάστημα αλλά οι ευκαιρίες που του έδωσε ο Μπόλονι τον βοήθησαν, όπως ειπε,

να βγει ξανά στο προσκήνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παπάζογλου στην εφημερίδα "Sportday"
-Μόλις πέτυχες το γκολ κατευθύνθηκες εκεί που ήταν ο γυμναστής Νίκος Καρύδας και τον πήρες αγκαλιά. Τι προηγήθηκε;
"Πριν την έναρξη της προετοιμασίας κάναμε ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο της Κουλούρας στην Βέροια. Εγώ κατάγομαι από ένα χωριό κοντά στην Βέροια και εκείνος μέσα από την πόλη. Κάναμε μιάμιση ώρα την μέρα ειδική προπόνηση σε τεχνική, δύναμη, ταχύτητες κ.α. Με βοήθησε πολύ. Τότε του είπα πως το πρώτο γκολ που θα πετύχω θα του το αφιερώσω. Και έτσι έγινε".
-Πόσο καιρό περίμενες αυτή τη μέρα που θα παίξεις βασικός και θα πετύχεις και γκολ;
"Βασικός έπαιξα και πέρσι εκτός έδρας με την Μπριζ όταν ήταν προπονητής ο Παύλος Δερμιτζάκης, όμως το να αγωνιστώ βασικός και να πετύχω και γκολ είχα να το κάνω από πρόπερσι, όταν στο ίδιο γήπεδο σημείωσα γκολ στα πλαίσια των πλέι οφ".
-Τον Αρη, την ομάδα απ' όπου ξεκίνησες την ενασχόλησή σου με το ποδόσφαιρο, πώς τον αντιμετωπίζεις στα ντέρμπι; Είχες ν' αποδείξεις κάτι;
"Τον βλέπω σαν κλασικό αντίπαλο, δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Εγώ παίζω για την ομάδα και για να αποδείξω στον εαυτό μου τι αξίζω. Σίγουρα όμως επειδή άκουσα πολλά ήθελα να δώσω και μια απάντηση".
-Το κεφάλαιο Εθνική ομάδα ανοίγει πλέον για εσένα;
"Η Εθνική αν είναι να έρθει, θα έρθει. Ο Αθανασιάδης πήγε καλά στα παιχνίδια, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και κλήθηκε στην Εθνική. Μακάρι και για εμένα αυτή η εμφάνιση να είναι η αρχή για κάτι πολύ καλό".
-Η ομάδα φαίνεται ότι έχει βάθος στον πάγκο και βρίσκει λύσεις όταν απουσιάζουν βασικοί ποδοσφαιριστές.
"Αυτό ισχύει και καταδεικνύει δυο πράγματα: ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και βρίσκει λύσεις, και δεύτερον ότι ο προπονητής μας προετοιμάζει όλους για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή. Στις προπονήσεις δουλεύουμε καλά, δεν δείχνουμε μόνο το... μπόι μας. Δεν ήταν τυχαίο ότι ήμουν έτσι... μεταμορφωμένος στο ντέρμπι. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένει πολλά από αυτή την ομάδα".
-Ποια είναι η άποψή σου για τον Λάζλο Μπόλονι; Είπε τα καλύτερα για εσένα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.
"Είναι ένας αυστηρός άνθρωπος, αλλά παράλληλα κάνει και χαβαλέ. Αυτό, όμως, που αποτελεί το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η σοβαρότητα στη δουλειά του. Ολα όσα είπε για εμένα ήταν πολύ ωραία και κολακευτικά, εγώ όμως μετά το φιλικό στην Επανομή, στο οποίο έπαιξα ένα ημίχρονο, πείσμωσα πολύ, το πήρα εγωιστικά. Δούλεψα ακόμα πιο σκληρά κι αυτό φάνηκε. Μάλιστα, είχα πει σε συμπαίκτες μου ότι αν παίξω, θα βάλω γκολ. Και τελικά αυτό ήρθε... Hμουν

Keywords
Τυχαία Θέματα