Παπασταθόπουλος: Η πιο μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μετά το 2004

07:44 25/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ελλάδα στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού έδειξε πως είναι μια ομάδα και πως δεν έχει τα προβλήματα που παρουσιάζουν ορισμένοι όπως σημείωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος υποστήριξε πως η επιτυχία της πρόκρισης στους "16" του Μουντιάλ είναι η μεγαλύτερη μετά την κατάκτηση του EURO 2004.
Σε δηλώσεις του στην ΝΕΡΙΤ μετά το 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος,

τόνισε: "Αυτή η νίκη είναι η πιο μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας μετά το 2004. Σήμερα δείξαμε πως είμαστε μια ομάδα. Πως δεν έχουμε τα προβλήματα που παρουσίαζαν ορισμένοι. Είμαστε μια οικογένεια και το δείξαμε. Ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο. Είχαμε πολύ καλή παρουσία και αρκετές ευκαιρίες. Πιστεύω πως στη ζωή όταν αξίζεις κάτι, και με την παρουσία της τύχης βέβαια, ο Θεός στο δίνει. Είχαμε τρία δοκάρια και εν γένει πολύ καλή παρουσία. Αξίζαμε την νίκη και έτσι περνάμε στην επόμενη φάση. Ήρθαν σήμερα τα γκολ. Θα μπορούσαν να είχαν μπει περισσότερα. Επιθετικά έχουμε βελτιωθεί πολύ. Ελπίζουμε να έχουμε στην συνέχεια ένα ακόμα πιο καλό πρόσωπο. Τη νίκη την αφιερώνω στην ομάδα γιατί ακούσαμε πολλά και τα ξεπεράσαμε. Μετά στην οικογένεια μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα