Παπανικολάου: Να αποδείξω ότι κάνουν λάθος

11:25 1/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στην αρχή της σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου έπαιζε συνεχώς με τους Χιούστον Ρόκετς αλλά μετά τις προσθήκες στο ρόστερ των Κόρεϊ Μπρούερ και Τζος Σμιθ ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε αισθητά με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως δεν θα τα παρατήσει και είναι έτοιμος για αποδείξεις.
Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των Χιούστον Ρόκετς, ο διεθνής φόργουορντ, Κώστας Παπανικολάου, τόνισε: "Ήταν καλό που έπαιζα στην αρχή, γιατί μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Αυτά όμως αλλάζουν από

τη μια μέρα στην άλλη. Τώρα ήρθαν στην ομάδα σπουδαίοι παίκτες όπως ο Κόρεϊ Μπρούερ και ο Τζος Σμιθ, έτσι πλέον δεν υπάρχει χώρος στο ροτέισον για εμένα. Εγώ όμως έχω δυο επιλογές, είτε να εκνευριστώ και να τα παρατήσω, είτε να συνεχίσω να δουλεύω και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί.
Εγώ προσωπικά βλέπω όλο αυτό που συμβαίνει ως μια πρόκληση να αποδείξω σε κάποιους ότι κάνουν λάθος. Ο Κόρεϊ και ο Τζος βοηθούν να είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού. Δεν γίνεται να παραπονιέμαι όταν βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα. Εγώ απλώς οφειλω να μείνω συγκεντρωμένος, να δουλεύω σκληρά και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Καμία φορά, όμως, ίσως το καλύτερο για την ομάδα είναι να κουνάς την πετσέτα στον πάγκο και να δίνεις ενέργεια στους συμπαίκτες σου".

Keywords
Τυχαία Θέματα