Παπαφωτίου: Να μην επηρεαστούμε από την διακοπή

11:40 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένη για τη νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών απέναντι στο Ανατόλια, αλλά και την υποστήριξη του κόσμου, εμφανίστηκε η Αθηνά Παπαφωτίου. Η νεαρή πασαδόρος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο aek365.gr για το αποτέλεσμα και την διακοπή που θα υπάρξει για το Προολυμπιακό τουρνουά. «Σίγουρα το ότι υπήρξε καθυστέρηση στην απόφαση της ΕΟΠΕ μας δημιούργησε

άγχος, όμως ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το Πρωτάθλημα ξεκίνησε. Ακόμα καλύτερο βέβαια ήταν το γεγονός πως καταφέραμε να ξεκινήσουμε με νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η διακοπή που θα υπάρξει για το Προολυμπιακό σίγουρα δεν μας αρέσει, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα και με αυτά πορευόμαστε. Δεν θα αφήσουμε να μας επηρεάσει, θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να εμφανιστούμε έτοιμες στα επόμενα παιχνίδια».

Ενώ το σχόλιο της για τον κόσμος ήταν: «Αγωνίστηκα πρώτη φορά μπροστά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Τον ευχαριστούμε που βρίσκεται δίπλα μας και ελπίζω στα ντέρμπι να είναι ακόμα πιο δυνατή η παρουσία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα