Παπαχρήστου: Θα προσπαθήσω για το καλύτερο

20:22 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Αρκετά αισιόδοξη εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η Βούλα Παπαχρήστου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 9 -11 Μαρτίου. Η αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και αναφέρθηκε στην προσεχή διοργάνωση, ενώ παράλληλα έκανε και τις προβλέψεις της για το που θα παιχτεί η είσοδος στον τελικό.

«Δεν

ξέρεις τι μπορεί να έρθει. Κατέβαλα μια τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να ξεπεράσω την ίωση, που με άφησε πίσω στις προπονήσεις και με έριξε σωματικά. Φυσικά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Καταρχήν να κάνω έναν αγώνα τον οποίο θα ευχαριστηθώ, γιατί φέτος λόγω της ίωσης δεν ευχαριστήθηκα τις εμφανίσεις μου», είπε και συμπλήρωσε: «Αυτή τη σεζόν δούλεψα αρκετά και έχω βάλει τις βάσεις για τη συνέχεια. Δεν εξαρτάται η καριέρα μου από αυτό τον αγώνα».

Όσο για το που θα παιχτεί η είσοδος στον τελικό και ποια πιστεύει ότι θα έχει εκεί τον πρώτο λόγο, είπε: «Μια επίδοση περίπου στα 14,15 μ. θα δώσει εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί όπου η Σαλαντούχα θα έχει τον πρώτο λόγο. Παρόλα αυτά πραγματικά περιμένω να δω τι θα κάνει και η Ριπάκοβα».

Keywords
Τυχαία Θέματα