Παντού ο Λέκιτς

09:08 27/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Πειρασμός ο Λέκιτς" γράφει η "Ώρα" στον κεντρικό της τίτλο και τονίζει: "Ο Σέρβος φορ φαίνεται τελικά να βάζει διοίκηση και προπονητή σε σοβαρές σκέψεις για κίνηση απόκτηση του". Η εφημερίδα αναφέρει πως στην ΑΕΚ περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την Γκεντσλέρ και το αν θα μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Για τον Λέκιτς υπάρχει πάντως ενδιαφέρον και από ισπανικούς συλλόγους ενώ σύμφωνα

με την "Ωρα" στην παρούσα φάση είναι η μοναδική περίπτωση φορ που εξετάζεται. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει πως ο Αλέξης Αλεξίου επιμένει πως η ίδρυση της ΚΑΕ είναι τυπική διαδικασία ενώ υπάρχει και αναφορά στο θέμα του σκανδάλου στο ποδόσφαιρο με την εφημερίδα να τονίζει πως πλέον είναι θέμα πολιτικής βούλησης για το αν θα προχωρήσει η υπόθεση.

SPORTDAY

Για ομάδα που σφύζει από υγεία γράφει η εφημερίδα που για τα μεταγραφικά τονίζει: "Η κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει» τον Ντέγιαν Λέκιτς είναι η δεδομένη για την ΑΕΚ, διότι ο υψηλόσωμος επιθετικός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γκατζεμπιρλικί, ώστε να λυθεί η συνεργασία τους και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα βρεθεί η «χρυσή» τομή. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο 29χρονος ποδοσφαιριστής να μείνει ακόμη και εντός της ημέρας ελεύθερος από τον τούρκικο σύλλογο. Οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν θέληση να ασχοληθούν έντονα αυτή τη φορά με τον Λέκιτς και να κάνουν ουσιαστικές κινήσεις για την απόκτηση του, ενώ τον έχουν στη λίστα τους εδώ και καιρό. Σε αυτό έχει συμβάλλει το παραπάνω γεγονός. Δηλαδή, το ότι είναι πολύ πιθανό να μείνει άμεσα χωρίς ομάδα, αλλά και το ότι στην ΑΕΚ κατέληξαν στο ότι ο Σέρβος είναι επιθετικός που λείπει από το ρόστερ της ομάδας. Δεν κρίνεται επιτακτική ανάγκη η πραγματοποίηση επιπλέον μεταγραφής και θα γίνει μόνο εφόσον βρεθεί κάτι καλό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να κάνει τα.. χατίρια των Δέλλα, Μιλοβάνοβιτς και Μπάγεβιτς τονίζοντας πως αν βρουν κάποιον παίκτη που τον πιστεύουν πολύ θα κάνει ότι μπορεί για να τους τον φέρει. Τέτοια περίπτωση μοιάζει ο Ντέγιαν Λέκιτς".

GOAL NEWS

Για γέφυρες Μελισσανίδη-Τσίπρα γράφει η εφημερίδα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της: "Επειτα από τις άκρως θετικές εξελίξεις που υπήρξαν για το θέμα του νέου γηπέδου στην ΑΕΚ λίγο πριν από τον δεκαπενταύγουστο με την κατάθεση του φακέλου για την οικοδομική άδεια, φαίνεται πως υπάρχει αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά για τη στάση που θα κρατήσουν στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου η νέα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Αρης Βασιλόπουλος. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στήνουν γέφυρες το τελευταίο διάστημα ώστε πολύ σύντομα να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αλέξη Τσίπρα και να κλείσει σε επίπεδο κορυφής το θέμα. Αυτή η εξέλιξη φαντάζει και ως ιδανική. Είναι φανερό, όπως είχε γίνει σαφές και από τη συνέντευξη του Ζαππείου, πως ο Μελισσανίδης επιθυμεί τη συναίνεση. Ανάλογη διάθεση υπάρχει και από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επιθυμεί να ρίξει τους τόνους και να μην βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε σύγκρουση με την οικογένεια της ΑΕΚ. Ειδικά, από τη στιγμή που κάθε ενέργεια για το νέο γήπεδο βρίσκεται σε καθεστώς απόλυτης νομιμότητας. Η ΑΕΚ πήρε τον νόμο, είχε τη συναίνεση του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου, δέχθηκε να κάνει παραχωρήσεις για να ικανοποιηθεί και η νέα δημοτική αρχή. Στην Κουμουνδούρου θέλουν να κλείσουν το θέμα και ανάλογη επιθυμία αναπτύσσεται και από την ΑΕΚ. Το «Goal» είναι σε θέση να γνωρίζει πως το θέμα βρίσκεται στην ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα για το προσεχές διάστημα και είναι πολύ πιθανόν η συνάντηση να γίνει σύντομα. Ως βάση της συζήτησης φαίνεται πως θα είναι η συμφωνία τριών σημείων που είχε επιτευχθεί και στην αρχή του καλοκαιριού. Η ΑΕΚ θα αναλάβει την αναδάσωση του άλσους, τη δενδροφύτευση άλλης περιοχής που θα υποδείξει ο δήμος, θα προσαρμοστεί στον συντελεστή δόμησης (το έχει ήδη πράξει) και θα παράσχει θέσεις στάθμευσης προς χρήση του δήμου και μόνο". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει πως στην ΑΕΚ έχουν την πεποίθηση πως ως τα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχουν εξασφαλίσει την πολυπόθητη οικοδομική άδεια για το γήπεδο ενώ στα μεταγραφικά τονίζεται πως αν γίνει κίνηση για αμυντικό μέσο τότε θα είναι για να αποκτηθεί ο Κατσουράνης ενώ ο Λέκιτς είναι θετικός απέναντι στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ΑΕΚ.

LIVE SPORT

"Θέλει ΑΕΚ ο Λέκιτς" γράφει η Live Sport που τονίζει πως υπάρχουν αντιδράσεις από την τουρκική Γκεντσλέρ όπου ανήκει ο παίκτης. Η εφημερίδα γράφει πως το επόμενο τριήμερο θα είναι καυτό για το αν θα γίνει η μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού. Επιπλέον η Live Sport φιλοξενεί άρθρο για τον Κώστα Μανωλά και τα "εγκλήματα μιας άλλης εποχής" που έγιναν στην περίπτωση του νεαρού αμυντικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα