Παντελής Θαλασσινός: Ξεκινά η αντεπίθεση

11:00 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ενας από τους πιο γνωστούς και ενεργούς Ενωσίτες καλιτέχνες, ο Παντελής Θαλασσινός έζησε κι αυτός την μυσταγωγία της Τετάρτης και μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» δήλωσε συγκινημένος από τις μακέτες του «ναού» της Ένωσης και ξεκαθάρισε ότι στο δικό της γήπεδο η ομάδα θα ξεκινήσει την αντεπίθεση της.

«Ότι και να πει κανείς για αυτά που ζήσαμε την Τετάρτη θα είναι πολύ λίγο. Συγκίνηση, τεράστια συγκίνηση. Την Τετάρτη κλάψαμε από συγκίνηση, αλλά σε δύο χρόνια από τώρα θα κλαίμε από χαρά, μπαίνοντας σε αυτό το γήπεδο. Τα όσα είδα πραγματικά με εντυπωσίασαν και

θέλω να σας πω πως έστω και τα μισά να γίνουν, θα είμαι ευχαριστημένος. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί δεν πρόκειται για ένα απλό αθλητικό κέντρο αλλά για ένα μνημείο πολιτισμού, που όμοιό του δεν υπάρχει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και φανερώνει το πόσο ιδιαίτερη και μοναδική ομάδα είναι η ΑΕΚ. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα έργο το οποίο πιστεύουμε πραγματικά ότι θα γίνει και όλα θα πάνε καλά. Το αξίζει αυτό η ΑΕΚ, γιατί μόνο μέσα στο δικό της γήπεδο θα μπορέσει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της».

Keywords
Τυχαία Θέματα