«Πάντα την πληρώνει ο προπονητής»

17:50 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η εύκολη λύση είναι πάντα ο προπονητής τόνισε ο Χρήστος Καλαντζής. Ο επιθετικός της Κέρκυρας μίλησε στον «Sentra» για τα όσα συνέβησαν στην ομάδα του Ιονίου τις τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά και για την «παρθενική» νίκη στην Σούπερ Λίγκα επί του Εργοτέλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φορ των Κερκυραίων:

«Είχαμε όλοι τη θέληση να πάρουμε το παιχνίδι, ήμασταν πιο κινητικοί μπροστά και φάνηκε πως είχαμε περισσότερους παίκτες στην επίθεση όμως δεν ήταν

έτσι. Σε αρκετά παιχνίδια έχουμε μείνει πίσω στο σκορ, απλά αυτή τη φορά ίσως ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πάλι από το 8ο λεπτό που δεχτήκαμε το γκολ ήμαστε με την πλάτη στον τοίχο και όταν ένα παιχνίδι στην έδρα σου ξεκινάει με γκολ κατά σου, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο απ' ότι είναι».

Για την πορεία της ομάδας στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος:

«Για εμάς αυτές οι δυο εβδομάδες ήταν πάρα πολύ δύσκολες, μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη έγιναν πολλά πράγματα και αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο την πληρώνει πάντα ο ένας, δεν είναι όμως μόνο δική του η ευθύνη είναι και δική μας. Όμως μια ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει όλο το ρόστερ κι έτσι αναγκαστικά πάει στην πιο εύκολη λύση που είναι ο προπονητής. Μετά από αυτή την τεράστια αλλαγή για μας γιατί μετά από ένα χρόνο δουλειάς με τον κύριο Μπάντοβιτς είχαμε συνηθίσει στον τρόπο που ήθελε εκείνος να αγωνιζόμαστε αλλά αυτό που μας έλειπε ήταν τα αποτελέσματα και χωρίς αυτά στο ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχει πρόβλημα όσο καλά και άσχημα κι αν παίζεις. Χτες δεν παίξαμε καλύτερα από πριν. Είχαμε μεταπτώσεις στο παιχνίδι μας αλλά έστω και με λίγη τύχη πήραμε ένα τρίποντο πολύ σημαντικό για μας».

Για το αν η Κέρκυρα πρέπει να βάλει περισσότερη δύναμη στο παιχνίδι της:

«Σε πολλά παιχνίδια είμαστε ομάδα που παίζει με δύναμη αλλά τα πολλά ατομικά λάθη που κάναμε τα πληρώναμε αμέσως. Αυτό σε μια ομάδα όπως είναι η Κέρκυρα στοιχίζει. Δεν είναι εύκολο μια ομάδα όπως εμείς να γυρίζει συνέχεια παιχνίδια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Έτσι κι αλλιώς για εμάς ξέρουμε πως υπάρχει πολύ δύσκολος δρόμος μπροστά. Χρόνος πάντα υπάρχει γιατί είναι ακόμα νωρίς, αλλά έχουμε μπροστά μας δύσκολη συνέχεια και πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο μέσα στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο αλλά πρέπει να το κάνουμε, δεν υπάρχει άλλη λύση».

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Τα ντέρμπι αρκετές φορές δεν είναι τόσο ωραία από πλευράς θεάματος, αυτή τη φορά όμως ήταν πολύ καλό. Το αποτέλεσμα νομίζω ήταν δίκαιο».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος:

«Νομίζω ότι φέτος είναι σε αρκετά καλό επίπεδο το πρωτάθλημα παρ' όλα τα προβλήματα που είχε».

Keywords
Τυχαία Θέματα