Πανόπουλος: Πρωταγωνιστής ο ΠΑΟΚ

14:42 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την πίστη του πως ο ΠΑΟΚ σε τρία χρόνια θα πρωταγωνιστήσει στο ελληυνικό ποδόσφαιρο, αν ακολουθήσει σωστή πολιτική, εξέφρασε ο Χρήστος Πανόπουλος. Όσο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης υπογράμμισε πως δεν προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί, όπως ισχυρίστηκε, τον ενδιέφερε μόνο ο ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό

Metropolis", ο Πανόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων
Για την συνέχεια του ΠΑΟΚ: " Κάνει μια προσπάθεια εξυγίανσης, να συμμαζέψει τα οικονομικά του την οποία πρέπει να στηρίξει όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Αν τα νούμερα είναι αυτά που διαβάζω στον Τύπο και αν ακολουθήσει την σωστή πολιτική ο ΠΑΟΚ με προώθηση κάποιων νεαρών παικτών και πωλήσεις μπορεί μετά από τρία χρόνια να πρωταγωνιστεί. Και όταν λέω να πρωταγωνιστεί δεν μιλάω να είναι στην πρώτη ή δεύτερη θέση".
Σχετικά με τον Ζήση Βρύζα: "Είναι ένα σοβαρό άτομο, τον γνωρίζω. Εχει κάποιες ιδέες, θα πρέπει να τον στηρίξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ γιατί αν δεν στηρίζεις αυτόν που έχει τα ηνία της ομάδας δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα".
Όσο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη: "Είναι ένας άνθρωπος που μπήκε στο ποδόσφαιρο με την αύρα του αρχηγού της Εθνικής ομάδας. Το τι πέτυχε στον ΠΑΟΚ θα το κρίνουν καλύτερα οι ΠΑΟΚτσήδες, συνολικά στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν έφερε νέες ιδέες, ίσως γιατί να τον ενδιέφερε μόνο ο ΠΑΟΚ και όχι αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα