Πανόπουλος: Κάποιοι μας έχουν περάσει για...

14:11 1/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, η Ξάνθη αποκλείστηκε από το Κύπελλο, ξανά μέσα στην έδρα της, από τον Ηρακλή και σήμερα ο Χρήστος Πανόπουλος πήγε στην προπόνηση για να στηρίξει τον Ράινερ Μάουρερ και να τα... ψάλλει στους ποδοσφαιριστές.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης είπε το εξής: "Εσείς που εργάζεστε εδώ πέρα μέσα, πιστεύετε ότι εργάζεστε σε ένα χωριό και μιλάμε στο χειρότερο χωριό, χωρίς να θέλω

να υποτιμήσω το οποιοδήποτε χωριουδάκι. Μέχρι να συνειδητοποιήσετε πως δεν εργάζεστε στο χειρότερο χωριό, αλλά σε μια ομάδα, σε μια εταιρεία, που είναι συνεπής απέναντι σας σε όλα τα θέματα, από όλες τις απόψεις, ακόμα και αν σας λείπουν pampers, η εταιρεία αποφάσισε να σας συμπεριφέρεται σαν να δουλεύεται στο χειρότερο χωριό.
Σήμερα όλη η Ξάνθη τα έχει μαζί μου και έχει δίκιο. Ήμασταν που ήμασταν 100, τώρα μείναμε 10 και ας είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα που έχουν συναπτή παρουσία τα τελευταία 24 χρόνια στην Α' Εθνική.
Πληρώνεστε και δεν δουλεύετε. Σας πληρώνουμε για να ιδρώνετε την φανέλα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και δεν το κάνετε. Πληρώνεστε και δεν δουλεύετε σε μια χώρα που χιλιάδες κόσμος είναι άνεργος και κάνει τα πάντα να βρει οποιαδήποτε δουλειά".
Τέλος, ο Πανόπουλος απευθύνθηκε στον προπονητή της Ξάνθης, Ράινερ Μάουρερ, λέγοντας του το εξής: "Επειδή κάποιοι μπορεί να μας έχουν περάσει για..., σου δηλώνω το εξής: έχεις την πλήρη στήριξη μου σε οτιδήποτε αποφασίσεις. Εν λευκώ, κάνε ό,τι νομίζεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα