Πάνω από 100 εκ. ευρώ για Ντε Ρόσι θέλει η Ρόμα

15:57 9/8/2012 - Πηγή: AEK365
Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την Μάντσεστερ Σίτι να ετοιμάζει πρόταση 32 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα φρόντισε να απογοητεύσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας υπογραμμίζοντας πως ο Ιταλός μεσοεπιθετικός κοστίζει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Αρχικά ο Βάλτερ Σαμπαντίνι τόνισε σε συνέντευξη Τύπου: "Η Ρόμα δεν μπορεί να αποσπαστεί από την πραγματικότητα του ότι οι μετακινήσεις παικτών μπορεί να είναι αναγκαίες για την επιβίωση. Το είπα αυτό, αλλά

δεν είπα ό Ντε Ρόσι πωλείται. Είναι ο ηγέτης μας και φυσικά ποτέ δεν σκεφτήκαμε να τον πουλήσουμε. Απλά τόνισα ότι γενικά στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο για τον Ντε Ρόσι στη δική μας περίπτωση, όταν μία τρελή πρόταση έρχεται τότε την ακούμε και την αξιολογούμε. Αλλά δεν ψάχνουμε κανένα για τον Ντε Ρόσι, επειδή είναι τρομερά σημαντικός για εμάς, ένας παίκτης αναντικατάστατος και έτσι θα είναι δύσκολο ακόμα και να δούμε μία προσβλητική πρόταση".
Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί λέγοντας "τρελή πρόταση" και αφού του επισημάνθηκε πως η Φιορεντίνα κοστολογεί τον Στέφαν Γιόβετιτς πάνω από 30 εκ. ευρώ και η Νάπολι τον Έντισον Καβάνι με πάνω από 100 εκ. ευρώ, ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα απάντησε: "Η τιμή του Ντε Ρόσι είναι υψηλότερη από τα ονόματα που είπατε, ευχαριστώ".

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα