Πανικός για τον επαναληπτικό

10:55 12/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ένας χαμός έχει γίνει από νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, από κόσμο που θέλησε να ενημερωθεί για το πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό. Τηλεφωνήματα που ξεπερνάνε κάθε προσδοκία. Και παρ'ότι όλοι γνώριζαν πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε μετά το αποτέλεσμα του χθεσινού ματς και ιδιαίτερα με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, κανείς δεν περίμενε τόσο μεγάλη και άμεση ανταπόκριση. Ένας μεγάλος πανικός

που δείχνει από την επομένη κιόλας του πρώτου ματς ότι πάμε για ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και μία ατμόσφαιρα που θα μπορούσε να «πνίξει» κάθε αντίπαλο. Και φυσικά πολλούς... Λαμπρόπουλους.

Στην ΑΕΚ ακόμα δεν μπορούν να ενημερώσουν επίσημα για την ημερομηνία κυκλοφορίας των εισιτηρίων καθώς περιμένουν τον ορισμό του αγώνα και εν συνεχεία θα προβούν σε ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ΠΑΕ δεν θα χάσει καμία ημέρα, προκειμένου ο κόσμος να προμηθευτεί έγκαιρα ένα εισιτήριο, από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται. Αλλωστε κανείς δεν θέλει να χάσει τέτοιο... πάρτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα