Πανάκριβες χρυσές θήκες για iPhone με το Πούτιν χαραγμένο γίνονται ανάρπαστες

19:23 13/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η αγάπη για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν γίνεται...λατρεία και κάποιοι αποφάσισαν να το δείξουν και στο κινητό τους!

Έτσι, η ιταλορωσική εταιρεία κοσμημάτων για κινητά, Caviar phones, δημιούργησε μια θήκη για iPhone,η οποία είναι χρυσή έχει πάνω χαραγμένη το πρόσωπο του Πούτιν!

Η θήκη με το όνομα Supremo Putin II κοστίζει περίπου 3.000 ευρώ! Πάντως η εταιρεία

δεν φτιάχνει πρώτη φορά μια θήκη εμπνευσμένη από τον Πούτιν. Οι 144 ειδικές θήκες με το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου για iPhone 5 που κόστιζαν 3.500 είχα πουληθεί μέσα σε λίγες μέρες!

Οι θήκες είναι φτιαγμένες από χρυσό και τιτάνιο. Η επιλογή του τιτάνιου δεν είναι τυχαία καθώς όπως λέει η εταιρεία είναι το πιο σκληρό και το πιο καθαρό μέταλλο στον κόσμο και αντανακλά την αδάμαστη δύναμη, την άκαμπτη θέληση και τη σταθερότητα του Ρώσου προέδρου.

Πάντως, ο εκπρόσωπος τύπου του Πούτιν ανέφερε ότι ο πρόεδρος είναι «αρνητικός» στη χρήση της εικονας του για εμπορικούς σκοπούς, ωστόσο δεν θα κάνει τίποτα για να σταματήσει την παραγωγή τους.

Ωστόσο, η εταιρεία αφού ενημερώθηκε για την αντίδραση του Πούτιν σταμάτησε την παραγωγή στις 100 θήκες που είχαν ήδη φτιαχτεί. Οι θήκες πάντως έχουν γίνει ανάρπαστες και οι πλούσιοι της Ρωσίας προσπαθούν να προλάβουν τα 100 αυτά κομμάτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα