Πάμε στοίχημα με τα φαβορί

15:49 20/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ημέρα των φαβορί μπορεί να ειναι στοιχηματικά η σημερινή αγωνιστική του Μουντιάλ. Η αρχή θα γίνει στην «Αρένα Περναμπούκο» της πόλης Ρεσίφε, όπου Ιταλία και Κόστα Ρίκα θα αναμετρηθούν στις 19:00, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα απέναντι σε Αγγλία και Ουρουγουάη, αντίστοιχα, και η Ιταλία θα θέλει σιγουρα την νίκη για να αγκαλιάσει την πρόκριση και να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα εναντίον της Ουρουγουάης την τελευταία αγωνιστική. Ο άσος στο pamestoixima.gr

δίνει 1.45 έχοντας ανέβει λόγω της έκπληξης που έκανε η Κόστα Ρικα εναντίον της Ουρουγουάης.

Από νίκη στην πρεμιέρα προέρχονται, επίσης, Γαλλία και Ελβετία, που θα αναμετρηθούν στις 22:00 στο γήπεδο «Fonte Nova Αrena» της πόλης Σαλβαντόρ, στο πλαίσιο του 5ου ομίλου. Οι «τρικολόρ» είναι το φαβορί και ο άσος δινει 1.70.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (01:00) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ονδούρα και τον Ισημερινό στην «Αρένα Μπαϊσάντα» της Κουριτίμπα. Το Εκουαδόρ θέλει τη νίκη για να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης και να τα δωσει όλα με την Γαλλία τελευταία αγωνιστική. Η νίκη του Ισημερινού δινει 1.55.

Keywords
Τυχαία Θέματα