«Πάμε για τη νίκη»

16:46 10/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική ομάδα των ανδρών του πόλο αντιμετωπίζει αύριο την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ, σ' ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Πάτρα και στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» στις 8:00 μ.μ.

Η Εθνική είχε αγωνιστεί στην Πάτρα πριν δύο χρόνια (7 Ιανουαρίου 2012), πάλι για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ, με αντίπαλο την Ισπανία την οποία και είχε νικήσει (9-7). Στην

Πάτρα άλλωστε, το 2002, είχε διεξαχθεί και η πρώτη διοργάνωση του Γουόρλντ Λιγκ (προκριματική και τελική φάση), με την Εθνική μας να καταλαμβάνει την 4η θέση.

Για το δύσκολο παιχνίδι με την Ουγγαρία μίλησε ο Κυριάκος Ποντικέας. Ο διεθνής αμυντικός της Εθνικής ομάδας, έδωσε μία μικρή γεύση από το πως προετοιμάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει του παιχνιδιού, που θα κρίνει πολλά, όσον αφορά τη βαθμολογία: «Εμείς προετοιμαζόμαστε, όσο καλύτερα μπορούμε. Προσπαθούμε να τους μελετήσουμε, βλέποντας βίντεο από τον τρόπο παιχνιδιού τους, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και να μην πέσουμε στις παγίδες τους. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία υπερδύναμη του παγκόσμιο πόλο, αλλά η Εθνική μας δείχνει πολύ θετικά στοιχεία. Όσον αφορά τη διοργάνωση, δεν ήταν ο βασικός μας στόχος να προκριθούμε στα τελικά της διοργάνωσης, καθώς αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο προετοιμασίας και κοιτάμε να δοκιμάζουμε πράγματα και να βελτιωνόμαστε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε πάμε για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα