Πάλι μπλόκο στο Αγρίνιο για τον ΟΣΦΠ

23:31 30/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2η αγωνιστική

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παππάς

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει στο Αγρίνιο. Έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό και μόλις τη δεύτερη αγωνιστική είχε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια.

Πολύ κακό το πρώτο μέρος με

τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και τον Ολυμπιακό να δείχνει ανοργάνωτος και χωρίς ρυθμός. Ελάχιστες οι φάσεις αυτή του 16' να ξεχωρίσει όταν ο Κούσας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στην επανάληψη ο Μίτσελ έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Κασάμι και αυτός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 47' έκανε με κεφαλιά το 0-1. Στο 54' ο Ελβετός βρέθηκε και πάλι σε καλή θέση αλλά αυτή τη φορά το τελείωμα του ήταν κακό. Δύο λεπτά μετά ο Διαμαντάκος βγήκε τετ α τετ με τον Μπρακάλι αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει. Ο Παναιτωλικός απείλησε στο 62' με τον Κόρμπο που πλάσαρε άουτ. Στο 75' ο Μανιάτης τραυματίστηκε και βγήκε αλλαγή ενώ δύο λεπτά μετά ο Μποτία δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράφαελ. Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Ισπανός το πέτυχε ο Κούσας με καρφωτή κεφαλιά στο 79' και ισοφάρισε σε 1-1. Λίγο αργότερα ο Εντιγκά βγήκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και ο Ολυμπιακός συνέχισε με δέκα καθώς είχε κάνει τις αλλαγές του. Πριν συμπληρωθούν τα ενενήντα πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Ντομίνγκες που συνέχισε κουταίνοντας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κ. Μαρτίνες, Κούσας, Άλβες, Καπέλ (74'Μήλιος), Μαλεζάς, Γοδόϊ, Ν. Μαρτίνες, Μύγας (58'Κόρμπος), Παπουτσογιαννόπουλος (68'Θεοδωρίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης (76'Σαβιόλα), Μποτία, Εντινγκά, Ντουρμάζ (58'Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντοσεβί (46'Κασάμι).

Keywords
Τυχαία Θέματα