Παλαίμαχος άσος της Premier League: Έπεσα μπροστά σε φορτηγό να αυτοκτονήσω

15:40 5/2/2015 - Πηγή: AEK365

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Κλαρκ Καρλάιλ είχε χτυπηθεί από φορτηγό, δυο μέρες μετά την κατηγορία ότι οδηγούσε μεθυσμένος.
Ο πρώην άσος της Premier League έμεινε στο νοσοκομείο για έξι εβδομάδες και μόλις βγήκε μίλησε για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.
Όπως αποκάλυψε ο Καρλάιλ: "Έπρεπε να πεθάνω. Δεν ήταν απόδραση. Ήταν η τέλεια απάντηση. Κατέβηκα στο δρόμο και πήδηξα προς το φορτηγό. Θυμάμαι την σύγκρουση

και μετά τα πάντα έσβησαν. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε. Πρέπει να ήταν λίγα λεπτά".
Ο Καρλάιλ πέρασε κατάθλιψη για 18 μήνες και πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια έπειτα από συζήτηση που έκανε με τη σύζυγο του καθώς θεωρούν πως πρέπει "να αναδειχθούν τα προβλήματα ψυχικής υγείας".
Στη διάρκεια της καριέρας του, που κράτησε 16 χρόνια, ο Καρλάιλ πραγματοποίησε πάνω από 500 εμφανίσεις σε εννέα συλλόγους μεταξύ των οποίων η Μπλάκπουλ, η ΚΠΡ, η Λίντς, και η Μπέρλνι.
Το 2010 ανέλαβε τη θέση του προέδρου της ένωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (PFA), ενώ είναι και πρεσβευτής της κίνησης Kick it Out που προσπαθεί να αποβάλλει τον ρατσισμό από το ποδόσφαιρο.
Το 2002, αναδείχθηκε από το BBC Sport ως ο εξυπνότερος ποδοσφαιριστής στη Βρετανία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σχολιαστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα