Παίζουν την πρόκριση...

15:47 10/2/2013 - Πηγή: AEK365

Αύριο Κυριακή θα κριθεί οριστικά ποιες θα είναι οι δυο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση στην Τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών από τον όμιλο της Θεσσαλονίκης. Με τις τρεις παραδοσιακές ομάδες της συμπρωτεύουσας, ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Άρη, να έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους και να μάχονται για τα δυο εισιτήρια.

Ο ΠΑΟΚ είναι λογικά το φαβορί για την μία θέση, καθώς την Παρασκευή είχε νικήσει εύκολα τον Άρη, ο οποίος ήλθε ισόπαλος σήμερα (7-7) με τον Ηρακλή. Ο τελευταίος προηγείται στη βαθμολογία, αλλά έχει δώσει τρεις αγώνες, όπως και ο Άρης, ενώ δύο μόνο έχει δώσει ο ΠΑΟΚ. Με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες δυο ομάδες (ΑΠΣ Οξυγόνο και Πύρρος Ιωαννίνων) εμφανίζονται πιο αδύναμες και δεν φαίνονται να απειλούν τους τρεις (ορατό από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα), όλα σχετικά με την τελική κατάταξη και την πρόκριση αναμένεται να κριθούν στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή (11.00), χωρίς τίποτα φυσικά να αποκλείεται στον αθλητισμό.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα, η βαθμολογία και το αυριανό πρόγραμμα:

Άρης Θεσσαλονίκης - Ηρακλής 7-7, Πύρρος Ιωαννίνων - ΠΑΟΚ 2-20, ΑΠΣ Οξυγόνο - Άρης Θεσσαλονίκης 5-13, Ηρακλής - Πύρρος Ιωαννίνων 19-1

Η Βαθμολογία: 1. Ηρακλής 7 (3 αγ.), 2. ΠΑΟΚ 6 (2 αγ.), 3. Άρης Θεσ. 4 (3 αγ.), 4. ΑΠΣ Οξυγόνο 0 (2 αγ.), 5. Πύρρος Ιωαννίνων 0 (2 αγ.).

Κυριακή 10/2: 10.00 Πύρρος Ιωαννίνων - ΑΠΣ Οξυγόνο, 11.00 ΠΑΟΚ - Ηρακλής, 16.30 Άρης Θεσσαλονίκης - Πύρρος Ιωαννίνων, 17.30 ΑΠΣ Οξυγόνο - ΠΑΟΚ

Στην Τελική φάση (29-31 Μαρτίου), όπως προαναφέραμε, προκρίνονται οι δύο (2) πρώτες ομάδες της κατάταξης. Έχουν προκριθεί, ήδη, από τους ομίλους Βόλου και Β' Αττικής: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΟΥΚ Βόλου, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Π. Φάληρο.

Οι αγώνες του Α' Ομίλου Αττικής (Παναθηναϊκός, ΝΕ Πατρών, Ιωνικός Νίκαιας, Νηρέας Γέρακα, Εθνικός Πειραιά, ΝΟ Χίου), από τον οποίο θα προκριθούν άλλες τρεις (3) ομάδες και με τον οποίο ολοκληρώνεται η Β' φάση, θα διεξαχθούν 15-17 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο Νίκαιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα