Παίζει την πρόκριση στην Σλοβενία ο ΠΑΟ

08:59 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την προσπάθεια του στους ομίλους του Europa League ξεκινά απόψε ο Παναθηναϊκός στο Μάριμπορ κόντρα στην τοπική ομάδα και με δεδομένο πως οι άλλες δυο ομάδες του ομίλου είναι η Λάτσιο και η Τότεναμ, η ελληνική ομάδα αν θέλει να έχει πιθανότητες πρόκρισης θα πρέπει να φύγει απόψε από την Σλοβενία με τους βαθμούς της νίκης

καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, οι πιθανότητες του θα περιοριστούν σημαντικά από την πρεμιέρα κιόλας.
Για να συμβεί αυτό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ευελπιστεί οι παίκτες του να μην επαναλάβουν την εμφάνιση της Κομοτηνής και οι επιθετικοί του να βρουν, για πρώτη φορά φέτος, το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-3 και έχει δυο διλήμματα για το αρχικό σχήμα. Το ένα έχει να κάνει με τον εσωτερικό μέσο με την θέση να διεκδικούν ο Ζέκα με τον Μαρίνο και το άλλο δίλημμα έχει να κάνει με τον επιθετικό όπου ο Φερέιρα είναι ανάμεσα σε Χριστοδουλόπουλο και Φορναρόλι.
Έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, δεξί μπακ τον Βύντρα, στόπερ τον Μπουμσόνγκ με τον Βελάσκες και αριστερό μπακ τον Σπυρόπουλο. Ο Βιτόλο με τον Κατσουράνη και τον Ζέκα ή τον Μαρίνο θα είναι στην μεσαία γραμμή, στις πτέρυγες δεξιά θα είναι ο Κουίνσι και αριστερά ο Σισοκό και στην κορυφή της επίθεσης είτε θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος είτε ο Φορναρόλι.
Από την άλλη μεριά, η Μάριμπορ στην δεύτερη παρουσία της σε ομίλους Europa League φιλοδοξεί να τα πάει καλύτερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ντάρκο Μίλανιτς ο οποίος θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα τους Χαντάνοβιτς, Ποτοκάρ, Ραΐτσεβιτς, Μέζακ, Μίλετς, Μέρτελ, Τσιβάνοβιτς, Μέζγκα, Ιμπραΐμι, Ταβάρες και Μπέριτς σε ένα 4-2-3-1.
Διαιτητής στο Μάριμπορ-Παναθηναϊκός θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα