Παίζει με τη φωτιά η ΑΕΚ

14:42 17/4/2012 - Πηγή: AEK365

Πέρασε περισσότερο από μία εβδομάδα από τότε που ο Μάκης Κασνακίδης ενημέρωνε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Νοτιά, προκειμένου να του ζητήσει τις 120.000 ευρώ που απαιτούνται ακόμα, ώστε η ΑΕΚ να ξεπεράσει τον σκόπελο της αδειοδότησης. Από τότε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, παρότι δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί (!). Μάλιστα, όλες οι ελπίδες για να βρεθεί το συγκεκριμένο

ποσό έχουν πέσει πάνω στον Χιώτη εφοπλιστή, αφού κάθε άλλη πηγή εσόδων, φαίνεται πως έχει στερέψει. Παρόλα αυτά, είτε ο Κασνακίδης δεν έδωσε στον μεγαλομέτοχο να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το ποσό, ώστε να το στείλει άμεσα, είτε ο ίδιος ο Νοτιάς συνεχίζει να αδιαφορεί επιδεικτικά. Και όχι φυσικά για κανένα... τρελό ποσό, αλλά για μόλις 120.000 ευρώ που σε αυτή τη φάση μπορεί να αποδειχτούν σωτήριες.

Λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί η απόφαση της ΟΥΕΦΑ για το αν η ΑΕΚ θα πάρει το πιστοποιητικό για τη νέα χρονιά, η Ένωση -διοίκηση και μέτοχοι- την αφήνουν να... χαροπαλεύει μέχρι τελευταία στιγμή. Η οφειλή στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ύψους 80.000 ευρώ, αλλά και άλλες 40.000 ευρώ που οφείλονται σε μάνατζερ, μπορούν να «κόψουν» την ΑΕΚ και να την τιμωρήσουν με ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, το πιο καταστροφικό σενάριο θα ήταν ο Σουηδός να προσφύγει στη FIFA. Μέχρι στιγμής ένδειξη για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, με τον Μαϊστόροβιτς να έχει δείξει μεγάλη κατανόηση και υπομονή τόσα χρόνια, αλλά και το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν παύει ο κίνδυνος να είναι πάντα μεγάλος και όλα να είναι ρευστά κάθε ώρα που περνάει.

Keywords
Τυχαία Θέματα