Παίζει γερά για το καλοκαίρι ο Σιμόες

17:13 24/12/2014 - Πηγή: AEK365

Από την ημέρα που αποκαλύφθηκε, πρώτα από την εφημερίδα ΩΡΑ των Σπορ, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον μέσο Αντρές Σιμόες της Μορεϊρένσε ήταν ξεκάθαρο πως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση. Ο 25χρονος μέσος της Μορεϊρένσε που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι παρακολουθείται από τις μεγάλες Πορτογαλικές ομάδες αλλά είναι επιβεβαιωμένο πως έχει μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος σκάουτινγκ της

Σεβίλλης. Ο Πορτογάλος έχει ξεσηκώσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ αφού πιστεύουν πως είναι έτοιμος παίκτης αλλά και με μεγάλη προοπτική και για αυτό η Ενωση δίνει μάχη για την απόκτηση του. Ο Σιμόες μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι βέβαιο πως η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της αφού υπάρχουν μνηστύρες που επιδιώκουν να τον κλείσουν από την 1η Ιανουαρίου που αποκτά δικαίωμα υπογραφής. Ο Σιμόες έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα αφού θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος του στη Μορεϊρένσε και μπορεί να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την πολύ καλή σαιζόν που κάνει βοηθόντας την μικρομεσαία ομάδα του να είναι στην πρώτη δεκάδα της Α Εθνικής Πορτογαλίας. Φυσικά και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τον κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και για αυτό άλλωστε έγινε το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στην Πορτογαλία όπου δούλεψε την συγκεκριμένη υπόθεση με τον παίκτη και τον μάνατζερ του.

Τέλος για να μην υπάρχει παρανόηση η περίπτωση Σιμάο δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Κατσουράνη. Το ότι ναυάγησε, σύμφωνα με το περιβάλλον του Κατσουράνη, η μεταγραφή του στην ΑΕΚ σημαίνει πως η ΑΕΚ βρήκε παίκτη που τον θεωρεί καλύτερη περίπτωση. Ενα αμυντικό χαφ θα αποκτηθεί ΣΙΓΟΥΡΑ για τον Γενάρη αλλά όχι δύο αφού οι άνθρωποι που αποφασίζουν στην ΑΕΚ θέλουν να δουν τους Φαγέ, Ανάκογλου ακόμη και τον Τζανετόπουλο στον β γύρο για να δουν αν μπορούν να υπολογίζουν κάποιον ή κάποιους και για την Σούπερ λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα