Παίξε κι εσύ, αν τολμάς (ΦΩΤΟ)

18:31 30/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο διαγωνισμός αυτός, όπως λέει και το όνομά του, είναι πραγματικά για τους πιο σκληρούς άντρες.

Ο «Tough Guy Challenge» είναι ένας διαγωνισμός, ο οποίος διοργανώνεται από το 1986 σε μια φάρμα στο Πέρτον του Σταφορντσάιρ και η φήμη του λέει ότι είναι ο σκληρότερος διαγωνισμός στον κόσμο.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο που γίνεται πάντα στα τέλη Ιανουαρίου, όταν το κρύο στην Αγγλία είναι διαπεραστικό. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να καλύψουν μια απόσταση 13 χιλιομέτρων, στην οποία συναντούν κάθε είδους επικίνδυνα εμπόδια,

από φωτιές μέχρι λίμνες με λάσπη. Για να φτάσουν στο τέρμα πρέπει να περάσουν πάνω από τεράστια ξύλινα οδοφράγματα, να καλυφθούν ολόκληροι με λάσπη, να περάσουν μέσα από συρματοπλέγματα και φωτιές και τελικά να τερματίσουν! Κάποιοι, για να το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο κουβαλούν τεράστιους ξύλινους σταυρούς, ενώ είναι ντυμένοι και βαμμένοι σαν κομάντος!

Την Κυριακή πραγμτοποιήθηκε ο 25ος αγώνας, όπου διαγωνίστηκαν άτομα από περισσότερες από 20 διαφορετικές χώρες, αν και το 1/3 αυτών δεν καταφέρνει να τερματίσει.

Κάθε συμμετέχοντας πληρώνει από 80 έως 1.000 λίρες, για να πάρει μέρος στη διοργάνωση, ενώ υπογράφει πριν ένα συμβόλαιο με το οποίο απαλάσσει τους διοργανωτές από ευθύνες για τυχόν τραυματισμούς ή ακομα και θάνατο. Μάλιστα στα 25 χρόνια του διαγωνισμού έχουν σημειωθεί δυο θάνατοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα