Παίρνει τους Μαϊάμι ο Μπέκαμ

17:56 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έχει συγκαλέσει συνέντευξη τύπου στην αμερικάνικη πόλη την Τετάρτη(5/2), όπου θα ανακοινώσει επίσημα την αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής, μια επιθυμία που ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει μερικούς μήνες νωρίτερα.
Το εγχείρημα θα κοστίσει στον «Μπεκς» 15 εκατ. λίρες(19 εκατ. ευρώ), ποσό που αντιστοιχεί μόλις στο 25% της τιμής, που οφείλουν να καταβάλλουν άλλες νεόδμητες ομάδες.
Η ομάδα του Βρετανού προορίζεται να συμμετάσχει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα (MLS), καθώς υπάρχουν αρκετά σημαντικά θέματα, που πρέπει να λυθούν, με πρώτο και σπουδαιότερο το γηπεδικό.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο Μπέκαμ έχει εκφράσει την προτίμησή του για ένα γήπεδο χωρητικότητας 25.000 θέσεων κοντά στην παραλία του Μαϊάμι.
Ολόκληρη την εβδομάδα ο πρώην άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι θα προσπαθήσει να προσελκύσει υποστηρικτές για το καινούριο του πρότζεκτ, οργανώνοντας μια συναυλία το βράδυ της Τρίτης(4/2), ενώ μετά την αυριανή επίσημη ανακοίνωση της αγοράς αναμένεται να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ακαδημιών στην αμερικάνικη πόλη, παραθέτοντας τις απόψεις του για το φιλόδοξο όραμά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα