Παίρνει σπουδαίο αμυντικό κατόπιν... αποκλεισμού ο ΠΑΟΚ

08:41 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

Αφού με την Σάλκε πλήρωσε κυρίως την τρύπα της άμυνας του και με τρία γκολ παθητικό μέσα στην Τούμπα έμεινε εκτός ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως έστω και αργά ο ΠΑΟΚ φέρνει έναν σπουδαίο αμυντικό που σίγουρα θα τον βοηθήσει στην Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της SportDay ο ΠΑΟΚ φέρνει στην

Ελλάδα τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.Ο παίκτης ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως στόπερ έχει, σύμφωνα με την εφημερίδα, συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και απέμενε μόνο να μείνει ελεύθερος από τους Ρώσους, κάτι που έγινε χθες. Σήμερα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί αύριο, αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα ανάλογο με τον... Τζαβέλλα.

Ποιος είναι

Γεννημένος στις 23 Οκτωβρίου 1982 στο Κράγιεβο της Σερβίας, ο Αλεξάνταρ Λούκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από ομάδες της χώρας του και η πρώτη μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα ήρθε το 2007, όταν πήγε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ουντινέζε. Εκεί έμεινε μέχρι το 2010, όπου είχε 97 συμμετοχές, για να... μετακομίσει στη Ρωσία και στη Ζενίτ. Με τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης μέτρησε 40 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Exei 28 συμμετοχές στην Εθνική Σερβίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα