Παίκτης της ΑΕΚ στην Εθνική (σχεδόν) ένα χρόνο μετά!

23:10 4/12/2014 - Πηγή: AEK365

Το πρωί της Πέμπτης ανακοινώθηκαν τα ονόματα που κάλεσε ο νέος προπονητής της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας για τρεις προπονήσεις θα πραγματοποιήσει η Εθνική Κ-18 (γεννημένοι το 1997) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 8/12 (16:30), 9/12 (10:00 & 17:00) και 10/12 (11:00).

Σε αυτήν, βρίσκονταν όχι ένας, ούτε δύο αλλά πέντε παίκτες της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο νέος προπονητής της Εθνικής Νέων κάλεσε τους Παναγιώτη Ντούνη (τερματοφύλακα), Θεμιστοκλή Τσέλιο (Τερματοφύλακα), Γραμματίκα

Ιωάννη (αμυντικό) (φωτο), Καρβουνίδη Βασίλη (Μέσο) και Στράτο Σβαρνά (αμυντικό).

Οι 4 πρώτοι ανήκουν στην ΑΕΚ Κ20 και προπονούνται υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μανωλά, αποδεικνύοντας πως η φετινή ομάδα Νέων της ΑΕΚ (όπως και η Κ17) είναι από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων. Διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και το δείχνουν τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες τα Σαββατοκύριακα.

O πέμπτος, ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι από την Ραφήνα και κάθε μέρα μέσα από τις προπονήσεις δουλεύει πάνω στις αδυναμίες του και γίνεται καλύτερος.

Τελευταία φορά που κάποιος παίκτης της ΑΕΚ κλήθηκε στο συγκεκριμένο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν τον Γενάρη του 2014 όταν και η Εθνική Νέων αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Κ17 της ΑΕΚ στον Άγιο Κοσμά.

Αυτός ήταν ο Βασίλης Τσεβάς, ο οποίος έπαιξε ένα ημίχρονο με την φανέλα της Ένωσης και άλλο ένα με αυτήν της Εθνικής.

Ο νεαρός επιθετικός της Ένωσης, λίγο καιρό αργότερα τραυματίστηκε στη σπονδυλικής στήλη και τέθηκε και αυτός εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Έτσι, έπρεπε να φτάσουμε στα τέλη του 2014 για να δούμε κάποιον παίκτη της ΑΕΚ στην Εθνική Νέων.

Και αν την περασμένη σεζόν δεν μπορούσαν να κληθούν άλλοι παίκτες της ΑΕΚ λόγω ηλικίας, τότε την εφετινή σεζόν γιατί έπρεπε να περάσουν πέντε μήνες, 4-5 βαριές ήττες (με πιο χαρακτηριστική το 10-0 από την Ελβετία) και μία αλλαγή προπονητή για να... δώσουν την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ να ντυθούν στα γαλανόλευκα;

Την στιγμή μάλιστα που όλοι παραδέχονται πως στα Τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ το ταλέντο... ξεχειλίζει και τα τελευταία δύο χρόνια οι Ακαδημίες της ΑΕΚ δουλεύουν κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και με βάσει πρότυπα εξωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα