«Παγωμένη» νίκη για ΟΣΦΠ (VIDEO)

21:31 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γ.Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Στο παγωμένο "Καραϊσκάκη" (ο κόσμος δεν ξεπέρασε τις 10.000) ο Ολυμπιακός χωρίς να παρουσιάσει ιδιαίτερο θέαμα επικράτησε με 3-0 της ελλιπέστατης Βέροιας. Ντέμπουτο

για τον Πίνο που έδειξε καλά στοιχεία.

Οι "ερυθρόλευκοι" απείλησαν μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ του Τζιμπούρ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η επόμενη φάση ήρθε στο 20' όταν ο Τζιμπούρ βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά ολιγώρησε και τελικά πλάσαρε πάνω στον Λόπεθ. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και στο 54' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μήτρογλου μετά από σέντρα του Πίνο (ντεμπούτο). Τρία λεπτά μετά σκόραρε και ο Τοροσίδης αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι. Ο Τζιμπούρ στο 65' είχε ένα καλό σουτ ενώ στο 77' ο Πίνο βρέθηκε σε καλή θέση αλλά πλάσαρε άουτ. Τελικά στο 85' ο Καλογερόπουλος ανακάλυψε πέναλτι για τον Ολυμπιακό το οποίο το αξιοποίησε ο Τζιμπούρ και έκανε το 2-0 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις ο Πάντελιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λ. Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέβας, Μοδέστο, Μανιάτη, Τζεμπούρ, Μασάδο (88'Πάντελιτς), Γκρέκο (46' Πίνο), Μήτρογλου (78'Μήτρογλου).

ΒΕΡΟΙΑ (Δ.Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Μορένο, Μπάρμπας, Παυλίδης, Σνάουτσνερ, Ζούνιορ, Καφές (68'Σκαθαρούδης), Κόστλι, Αμαραντίδης, Γεωργέας (49'Καλογέρης), Ιωάννου (81'Μάνος).

Keywords
Τυχαία Θέματα