ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Τα χρέη τα πληρώνουμε και αύριο

13:39 20/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η υπεύθυνη οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μαρία Γκοντσάρεβα, και ο Μάκης Γκαγκάτσης βρέθηκαν σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών και μίλησαν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ.
Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ ήθελαν να πάρουν διευκρινήσεις σχετικά με το νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση και να διαπιστώσουν αν η ΠΑΕ έχει τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στο νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Γκοντσάρεβα και Γκαγκάτσης έκαναν σαφές στον αναπληρωτή υπουργό πως αν ψηφιστεί ο νόμος με τους όρους όπως έχουν μεταφερθεί, αποπληρωμή στο 100% χωρίς προσαυξήσεις, τότε το επόμενο πρωί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, θα καταβάλλει το ποσό.
Ο αναπληρωτής υπουργός, από τη μεριά του, έδωσε τις διευκρινήσεις και εμφανίστηκε διατεθειμένος να συμπεριλάβει τις προτάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις ειδικές συζητήσεις που θα γίνουν.
Στον ΠΑΟΚ θέλουν να ξέρουν αν η αποπληρωμή αφορά το 100% του κεφαλαίου χωρίς προσαυξήσεις ή αν θα αφορά αποπληρωμή εφάπαξ του 50% του πρωτογενούς χρέους και το 50%των προσαυξήσεων.
Στη πρώτη περίπτωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταβάλλει 10 εκατομμύρια ευρώ και στη δεύτερη 15 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα