ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Επεισόδια ναι, εκτεταμένα όχι

16:12 8/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League απολογήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Λεωφόρο με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη να υποστηρίζει πως ναι μεν έγιναν επεισόδια αλλά δεν ήταν εκτεταμένα.
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ

έκανε δύο λάθη... Το ένα είναι ότι νίκησε τον Ολυμπιακό και προκάλεσε στην ΕΠΟ αντίδραση και πολεμική άνευ προηγουμένου. Δίκασε μια υπόθεση ως εκτεταμένα επεισόδια χωρίς να στέκει κάτι τέτοιο. Αν η ΕΠΟ θέλει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ.... Εσείς πιστεύω θα κρίνεται δίκαια. Δεν γίνεται τα δημοσιεύματα των εφημερίδων να αποτελούν κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.
Έχω τη βεβαιότητα ότι εάν δεν είναι η απόφαση αυτή που θέλουν στην ΕΠΟ, τότε θα επέμβει ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για να ασκήσει έφεση».
Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης, στην τοποθέτησή του έριξε ευθύνες στην Αστυνομία: «Είναι πάγια τακτική μας να ζητάμε εισιτήρια. Υπήρχε μια αισιοδοξία λόγω του τελικού του Κυπέλλου.
Φωνάξαμε τους συνδέσμους και τους είπαμε ότι πρέπει να προσέξουν. Εγώ μίλησα με τον Ταξιάρχο που μου είπε ότι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στους οπαδούς. Αν υπήρχε αστυνομική δύναμη στη θύρα δεν θα γινόταν τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα