Ουζουνίδης ή Νιόπλιας για τον Εργοτέλη

14:11 2/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Νιόπλιας φιγουράρουν ως οι επικρατέστεροι αυτή τη στιγμή για τον πάγκο του Εργοτέλη, με τους ανθρώπους της ομάδας να στρέφονται όπως όλα δείχνουν σε λύση από την εγχώρια αγορά.

Από τη μια ο Ουζουνίδης, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει μια πολύ καλή χρονιά στο τιμόνι του Εργοτέλη, αποχώρησε από την ομάδα για

οικονομικούς λόγους και θα επιστρέψει μόνο στην περίπτωση που ο κρητικός σύλλογος μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως οι δύο πλευρές έχουν κάνει την πρώτη τους επαφή.

Από την άλλη ο Νίκος Νιόπλιας, με τον οποίο είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία οι διοικούντες του συλλόγου, είχε αρνηθεί να εργαστεί στους Κρητικούς λόγω της αβεβαιότητας που επικρατούσε με τη στελέχωση της ομάδας. Πλέον με το υλικό να είναι δεδομένο, αλλά χωρίς να το έχει επιλέξει ο ίδιος, ίσως να θελήσει αυτή τη φορά να εργαστεί στον Εργοτέλη. Αυτή την περίοδο ο Νιόπλιας βρίσκεται στις ΗΠΑ για οικογενειακούς λόγους, με τις πληροφορίες να θέλουν τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν επικοινωνήσει μαζί του.

Οι δύο τεχνικοί βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή, με την ιδανικότερη λύση να είναι ο Κοζανίτης τεχνικός, ο οποίος έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του και θα είναι μια νέα σελίδα για την ομάδα, με τον ίδιο να κατέχει τα στοιχεία της πειθαρχίας και να είναι άριστος γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πάντως εάν δεν προχωρήσει καμία από αυτές τις περιπτώσεις για τους «κιτρινόμαυρους» τότε αναμένεται να στραφούν στις λύσεις του Παύλου Δερμιτζάκη και Νίκου Αναστόπουλου.

Παράλληλα στο Ηράκλειο αναμένεται και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο, με τους Κρητικούς να κερδίζουν τις εντυπώσεις στο φινάλε της μεταγραφική περιόδου και συνυπολογίζοντας την απόκτηση του Γκέντσογλου, μπορούμε να πούμε πως οι «κιτρινόμαυροι» έκλεισαν το ρόστερ τους με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Πηγή : coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα