Ούτε τώρα η Κέρκυρα

19:25 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ένα ματς, του οποίο η έναρξή του δεν προμήνυε την εξέλιξη που τελικά είχε ,η Κέρκυρα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο(2-2) έχοντας πολλές ευκαιρίες, ενώ κατάφερε να ανατρέψει το ματς και να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, και να παραμείνει αήττητη για ακόμη μια αγωνιστική, με τέρμα του Ανδρέα Τάτου δέκα λεπτά πριν την λήξη του ματς.

Το ματς

Τα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες προσέφεραν κακό

θέαμα κάνοντας πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου. Η συνέχεια ωστόσο άλλαξε, στο 26ο λεπτό ο Σκόνδρας από δεξιά έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει στον Καραγκούνη και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ήταν η πρώτη καλή στιγμή στο ματς η οποία κατέληξε και στα δίχτυα. 7 λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους η Κέρκυρα κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Γραμμόζη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο β' μέρος οι δύο ομάδες δεν είχαν καμία σχέση με τα όσα είχαν δείξει στο πρώτο ημίχρονο. Το θέαμα που προσέφεραν ήταν αρκετά πιο ωραίο με τον ρυθμό του αγώνα να είναι πιο έντονος. Η Κέρκυρα κατάφερα άμεσα να κάνει το 2-1 αφού στο 56' ύστερα από ασυνεννοησία του Ιτάνζ με τον Τόμας, ο Αγρίτης κατάφερε να την εκμεταλλευτεί και να σκοράρει. Η «απάντηση» του Ατρόμητου ήρθε δέκα λεπτά πριν την λήξη του ματς με τον Ανδρέα Τάτο να σκοράρει με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η Κέρκυρα ακόμα «αναζητά» την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ενώ ο Ατρόμητος παραμένει για ακόμη μία αγωνιστική αήττητος.

Οι σύνθεσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βένζελ, Γραμμόζης(Λοβίν 70'), Καλαντζής, Αγρίτης(Μαζνόφ 83'), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωαννου.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος, Γιαννούλης(Αναστασάκος 65'), Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου(Μπρίτο 57') Γκαρσία, Επστάιν, Καραγκούνης(Δημούτσος 76').

Keywords
Τυχαία Θέματα