Ούτε το... δίπλωμα δεν πρόλαβε να πάρει ο Ζήκος

20:06 4/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ακης Ζήκος επέλεξε να μείνει στην Αθήνα και να «τρέξει» το πολύ σημαντικό πρότζεκτ με το δίκτυο των Ακαδημιών της ΑΕΚ σε όλη την Ελλάδα, που έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται, και έτσι άφησε για αργότερα το πτυχίο προπονητή UEFA B που θα έπαιρνε στη σχολή της Ρόδου μαζί

με Μπορμπόκη, Κασάπη και Καμπόλη. Ήδη η Ένωση μετά από προσωπικές ενέργειες του Ζήκου έχει έρθει σε συμφωνία με ομάδες από την Αττική, την Πάτρα αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδας, με τις οποίες θα υπάρξει συνεργασία.
Έτσι λοιπόν ο Ζήκος έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει το εν λόγω πρότζεκτ, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι αισιόδοξοι πως εντός του καλοκαιριού θα έχει ολοκληρωθεί. Τον Αύγουστο, στην Ένωση έχουν αποφασίσει να κάνουν δοκιμές νεαρών παικτών όχι στα Σπάτα αλλά και σε γήπεδα που θα ανήκουν σε κάποιες από τις ομάδες με τις οποίες συνεργάζονται στην Αττική. Οσα παιδιά περάσουν αυτό το πρώτο στάδιο θα περάσουν ένα δεύτερο κύκλο δοκιμών αυτή την φορά στα Σπάτα και όσοι κριθούν άξιοι θα αποκτηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα