Άντεξε η Βαλένθια (VIDEO)

14:55 16/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 24η αγωνιστική

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ της Ντιέγκο Άλβες η Βαλένθια έφυγε με βαθμό από τη Σεβίλλη όπου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τους Ανδαλουσιανούς. Η Βαλένθια έπαιξε με δέκα από το 50' όταν αποβλήθηκε ο Ρικάρντο Κόστα ενώ στο 63' η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι. Ο Ράκιτιτς όμως

δεν κατάφερε να νικήσει τον Άλβες. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Τσερίσεφ των γηπεδούχων.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Φάσιο, Παρέχα (60'Τσερίσεφ), Αλμπέρτο, Καρίσο, Ιμπόρα (88'Κριστόφορο), Βιτόλο, Ράκιτιτς, Ρέγες (60'Γκαμέιρο), Μπακά.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μπαραγκάν, Ρικάρντο Κόστα, Ματιού, Μπερνάτ, Χάβι Φουέγο, Παρέχο (82'Παρέιρα), Φεγκουλί, Βάργκας, Φέντε (54'Σεντέρος), Αλκάθερ (71'Κεϊτά).

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμές

Έκπληξη το Μπιλμπάο όπου η Εσπανιόλ πήρε μεγάλο διπλό επικρατώντας 2-1 της Αθλέτικ. Οι Καταλανοί πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με ένα πολύ ωραίο τέρμα του Σέρχιο Γκαρθία. Η Μπιλμπάο προσπάθησε να αντιδράσει και στο 25' είχε δοκάρι με τον Αντουρίθ. Δοκάρι όμως είχε και η Εσπανιόλ όταν στο 38' ο Στουάνι έστειλε την μπάλα στο σίδερο. Τελικά στο 56' ήρθε η ισοφάριση με σκόρερ τον Γκουρπέγκι. Εννέα λεπτά μετά όμως η Εσπανιόλ "αποκατέστησε" το προβάδισμα της με τον Κολότο. Οι Βάσκοι έμειναν με δέκα στο 87' όταν αποβλήθηκε ο Αντουρίθ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γκουρπέγκι, Λαπόρτε (46'Μοράν), Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Μικέλ Ρίκο, Σουσαέτα (77'Μουνιαΐν), Άντερ Ερέρα, Ιμπάι Γκόμεθ, Αντουρίθ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Κολότο, Έκτορ Μορένο, Φουέντες, Βίκτορ Σάντσεθ, Νταβιντ Λόπεθ, Άμπραχαμ, Σιμαό (73'Πίτσι), Στουάνι, Σέρχιο Γκαρθία (92'Κόρδοβα).

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Κολίσεουμ Αλφόνσο Πέρεθ

Η Ρεάλ πέρασε εύκολα από την έδρα της Χετάφε επικρατώντας με 3-0 και έδειξε για ένα ακόμα ματς ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι Μερένχες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Γεσέ έκανε ωραία κίνηση και με πλασέ που θύμισε Ραούλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 27' ο Μπενζεμά πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μογιά και πέτυχε το 0-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 66' ο Μόντριτς. Στο 90' ο Ίσκο είχε δοκάρι.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Βαλέρα, Αλέξις, Λισάνδρο, Βιγκαράι, Μπόρχα (64'Λασέν), Χουάν Ροντρίγκες, Πέδρο Λεόν (72'Σαράμπια), Γκαβιλάν, Ντιέγκο Κάστρο, Κολούνγκα (53'Λαφίτα).

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς (79'Ιγιαραμέντι), Ντι Μαρία (83'Κασεμίρο), Μπέιλ, Μπενζεμά (74'Ίσκο), Γεσέ.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Λος Κάρμενες

Η Γρανάδα κέρδισε με 1-0 την Μπέτις, έκανε ένα μεγάλο άλμα παραμονής και έστειλε την Μπέτις ακόμη πιο κοντά στη Segunda...

Στο 1ο μόλις λεπτό το πλασέ του Ρέθιο, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 15' ο Ρομπέρτο είπε όχι σε κεφαλιά του Μολίνα. Τελικά στο 31ο λεπτό ο Ιλόρι έβγαλε μπαλιά 30 μέτρων. Ο Πίτι κατέβασε όμορφα και με σουτ έκανε το -10 για τη Γρανάδα. Στο 37ο λεπτό ο Αδάν είπε όχι σε σουτ του Πίτι, ενώ στο 46' ήταν η σειρά του Μολίνα να απομακρύνει δύσκολα το σουτ του Μολίνα.

Στο 66ο λεπτό ο Μπενίτεθ έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Γρανάδα, ενώ στο 73' ο Ρομπέρτο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Λέο Μπαπτιστάο. Μάλιστα στο 79ο λεπτό η Γρανάδα έχασε με κόκκινη τον Μπενίτεθ ενώ στο 90+2 αποβλήθηκε και ο Αμάγια της Μπέτις.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Ιλόρι, Μουρίγιο, Ανγκούλο, Φατό, Ρίκο, Ρέθιο, Μπραχίμι (84' Φολκιέ), Πίτι (59' Μπενίτεθ), Ελ Αράμπι (82' Ρίκι)

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Χουανφράν, Αμάγια, Ν'Ντιαγέ, Ζόρδι, Κάρλος (65' Μπαπτιστάο), Λόλο Ρέγιες (65' Σεβίγια), Νόνο, Βερδού (68' Νόσα), Κάστρο, Μολίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα