Ούτε η βροχή δεν σταματά τον Χάμιλτον

11:16 19/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λουις Χάμιλτον δεν είχε αντίπαλο ούτε και το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στις κατατακτήριες δοκιμές (σ.σ και στις ελεύθερες της Μ. Παρασκευής), για το Γκραν πρι της Κίνας που πραγματοποιήθηκαν υπ'ο καταρρακτώδη βροχή, ήταν ο ταχύτερος και εξασφάλισε την τρίτη του φετινή pole position.
Την τρίτη του φετινή pole position σε τέσσερις αγώνες πέτυχε ο ασταμάτητος Λουίς Χάμιλτον
Την τρίτη του φετινή pole position σε τέσσερις αγώνες πέτυχε ο ασταμάτητος Λουίς Χάμιλτον
Ο Βρετανός πήρε αυτήν την pole με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, καθώς ο Ντάνιελ

Ρικιάρντο που ήταν δεύτερος, ήταν σχεδόν 6 δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός. Για τον Αυστραλό της RedBull ήταν μια ακόμη εξαιρετική , ο οποίος για άλλη μία φορά νίκησε τον team mate του στους «κόκκινους ταύρους», Σεμπάστιαν Φέτελ που κατάφερε να πάρει την 3η θέση και να εκκινήσει από την πρώτη σειρά του grid τον Κυριακάτικο αγώνα. Δίπλα στον Γερμανό, από την 4η θέση, θα βρεθεί ο Νίκο Ρόσμπεργκ, που ένα οδηγικό λάθος στον τελευταίο γύρο του δεν του επέτρεψε να βελτιώσει το χρόνο του και να διεκδικήσει την pole. Από τη γνώριμή του 5η θέση θα ξεκινήσει ο Φερνάντο Αλόνσο, που αν και έδειξε σημάδια ανάκαμψης στις ελεύθερες δοκιμές της Μ. Παρασκευής, σήμερα δεν κινήθηκε γρήγορα με την F14T. Ο ομόσταβλός του στη Scuderia, Κίμι Ραϊκόνεν, έκανε μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση κάνοντας τον ενδέκατο καλύτερο χρόνο και δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι των κατατακτήριων.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Φελίπε Μάσα (Williams), Βαλτέρι Μπότας (Williams), Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India), Ζαν-Ερίκ Βερνιέ (Toro Rosso) και Ρομάν Γκροσάν (Lotus).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) την Κυριακή του Πάσχα

Πηγή: enet

Keywords
Τυχαία Θέματα