Όταν έχουν χρόνο κάνουν σεξ τα ζευγάρια!

15:02 26/12/2012 - Πηγή: AEK365

Βάσει του διαθέσιμου χρόνου που διαθέτουν και όχι της επιθυμίας κάνουν σεξ τα περισσότερα ζευγάρια σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον ιστότοπο Lovehoney, όπου πωλούνται ερωτικά παιχνίδια.

Το ένα τρίτο από τα 300 ζευγάρια που ερωτήθηκε απάντησε ότι κάνει σεξ μόνο όταν περισσεύει χρόνος από τη δουλειά και την οικογενειακή ζωή, ακόμα κι αν δεν υπάρχει η προαπαιτούμενη διάθεση. Μόλις το 28% κάνει σεξ λόγω επιθυμίας, ενώ το 23% απάντησε ότι η διαθεσιμότητα της/του συντρόφου του ήταν ο κύριος παράγοντας που καθόριζε τη στιγμή που θα έκανε σεξ.

Όσον αφορά τη στιγμή της ημέρας που επιλέγουν τα ζευγάρια να κάνουν σεξ φαίνεται ότι οι περισσότεροι προτιμούν τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, το 65% υποστήριξε ότι κάνει σεξ μεταξύ 11 μ.μ. και 1 π.μ.. Για το 20% των η αγαπημένη του ώρα είναι το πρωί, για το 10% νωρίς το βράδυ και μόλις το 5% το απόγευμα.

Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι η ζωή μας έχει γίνει πολύ αγχωτική, κάτι που κάνει τους ανθρώπους να δίνουν προτεραιότητα σε άλλα πράγματα. Οι σεξολόγοι προτείνουν ότι η καλύτερη στιγμή για να κάνει ένα ζευγάρι σεξ είναι στη διάρκεια του σαββατοκύριακου και ιδιαίτερα στις απογευματινές ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα