Όρθιος στον Πειραιά ο ΠΑΟ

21:40 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Τη διαφορά των δύο βαθμών και την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα κράτησε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Σε ένα ματς που είχε ρυθμό, είχε φάσεις και γκολ, οι «πράσινοι» στάθηκαν όρθιοι στο Φάληρο. Ανώτερος ο Ολυμπιακός στο ματς, είχε περισσότερες ευκαιρίες ωστόσο είτε ο Καπίνο, είτε η αστοχία των «ερυθρόλευκων» κράτησε το σκορ στο 1-1.

Τζιμπούρ στο 48' και Ζέκα στο 16΄οι σκόρερ του ντέρμπι.

Το ματς

Α' ημίχρονο

Δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες στο ματς, με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος στα πρώτα λεπτά. Οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ζέκα στο 16ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Κουίνσι, που έδωσε έτοιμο γκολ στον Πορτογάλο. Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός έψαχνε τρόπο να απαντήσει, όμως τη μεγάλη ευκαιρία την είχε ο Παναθηναϊκός με τον Σεμπάστιαν Λέτο στο 28'. Ο Αργεντινός δέχτηκε την πάσα από τον Ζέκα, και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στη ρίζα του δοκαριού.

Μετά το πρώτο μισάωρο ο Ολυμπιακός άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση χάνοντας πολλές ευκαιρίες, με μεγαλύτερη εκείνη του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Καπίνο. Ενδεικτικό της πίεσης που ασκούσε ο Ολυμπιακός, είναι τα 9 κόρνερ στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του Παναθηναϊκού.

Β' ημίχρονο

Από εκεί που σταμάτησε το πρώτο ημίχρονο συνέχισε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πολύ νωρίς με τον Τζιμπούρ (48'). Μετά από ωραία ενέργεια του Μακούν με τον Μιραλάς, ο τελευταίος έβγαλε στον Αλγερινό στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 1-1.

Μετά το γκολ των γηπεδούχων ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις φάσεις να είναι λιγοστές. Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλες φάσεις με τους Μιραλάς και Φουστερ για να μπει μπροστά στο σκορ, ωστόσο αρχικά ο Βέλγος σημάδεψε λάθος και στην άλλη ο Φουστέρ στο 82' νικήθηκε από τον Καπίνο πάνω στη γραμμή. Οι «πράσινοι» απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κουίνσι στο 69ο λεπτό, όταν από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Μέγερι.

Στα τελευταία λεπτά τις αναμέτρησης οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποιες φάσεις, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να κάνει κάτι ουσιαστικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα