Όρθιος στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός

21:25 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ.Μήτσιος

Ο Παναιτωλικός έφυγε με βαθμό από το Περιστέρι όπου αναδείχθηκα ισόπαλες 1-1 με τον Ατρόμητο μετά από ένα παιχνίδι που το "θέαμα" ήταν άγνωστη λέξη. Κακό το πρώτο εικοσάλεπτο στο ματς με τον Ατρόμητο στη συνέχεια

να ανεβαίνει και στο 35' να απειλεί με τον Ναπολεόνι. Στο επόμενο λεπτό ο Ούμπιντες έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός όμως αντέδρασε άμεσα καθώς στο 41' μετά την κακή έξοδο του Σηφάκη ο Καμαρά πλάσαρε και έκανε το 1-1 χωρίς μάλιστα να πανηγυρίσει λόγω της θητείας του στον Ατρόμητο. Απογοητευτικό το δεύτερο μέρος με την πρώτη υποψία φάσης να έρχεται στο 77' όταν η κεφαλιά του Ναπολεόνι δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις ο Καραμάνος έβγαλε σε ιδανική θέση τον Ιταλό ο οποίος όμως δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (69'Μπρίτο), Ούμπιντες (88'Καραμάνος), Μπρίτο (69'Πίτου Γκαρθία), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Τζούνιορ (75'Μπελόν), Σφακιανάκης (80'Καλογέρης), Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης (70'Ιωάννου).

Keywords
Τυχαία Θέματα