Κι άλλη γκέλα για Νάπολι (VIDEO)

21:58 24/2/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΤΖΕΝΟΑ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Γκέλα ολκής για τη Νάπολι που κόλλησε στο 1-1 με την Τζένοα κι έχασε σημαντικό βαθμολογικό έδαφος.

Στο 4ο μόλις λεπτό, το σουτ του Ιγκουαΐν, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 6' ο Περίν είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς. Δύο λεπτά μετά ο Περίν απέκρουσε νέο σουτ του Μέρτενς, ενώ στο 13' το σουτ του Βέλγου, πέρασε λίγο άουτ. Τελικά στο 18ο λεπτό ο Χάμσικ έβγαλε όμορφη κάθετη για τον Ιγκουαΐν, που με όμορφο πλασέ στην κίνηση, άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι.

Στο 21ο λεπτό ο Αλμπιόλ έκοψε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Κονατέ, ενώ στο 22' το σουτ του Ιγκουαΐν, πέρασε μόλις άουτ. Στο 32' το σουτ του Μέρτενς πέρασε λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ρέινα είπε όχι σε κεφαλιά του Κονατέ. Στο 41ο λεπτό ο Πέριν απέκρουσε το πλασέ του Μέρτενς, ενώ στο 43' το σουτ του Ιγκουαΐν πέρασε λίγο άουτ.

Στο 49ο λεπτό ο Κονατέ απέφυγε τον Αλμπιόλ, αλλά δεν έκανε καλό σουτ, ενώ στο 6' το σουτ του Μέρτενς πέρασε λίγο άουτ και στο 70' ο Ρέινα μπλόκαρε το σουτ του Σκούλι. Η Τζένοα ανέβασε στροφές και τελικά στο 84ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση. Σκόρερ ο Καλαϊό με τρομερή εκτέλεση φάουλ που άφησε άγαλμα τον Ρέινα.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ρεβεγιέρ Αλμπιόλ, Φερνάντες, Γκουλάμ, Ζορζίνιο (80' Ινλέρ), Μπεχράμι, Καγιεχόν, Μέρτενς (85' Πάντεφ), Χάμσικ (72' Ισνίνιε), Ιγκουαΐν.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μότα (63' Καλαϊό), Μπουρντίσο, Ντε Μάιο, Μπερτολάτσι, Ματουζαλέμ, Αντονίνι, Αντονέλι, Κονατέ, Σκούλι (78' Σεντουριόν), Τζιλαρντίνο (46' Φετφατζίδης)

ΠΑΡΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 2-2
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Σημαντική ισοπαλία 2-2 πήρε η Φιορεντίνα μέσα στην έδρα της Πάρμα κι ας αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.

Στο 15ο λεπτό το σουτ του Κουαδράδο, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 17' και στο 20', ο Νέτο είπε όχι σε προσπάθειες των Μπιαμπιανί και Αμάουρι. Τελικά στο 39ο λεπτό ο Αμάουρι έκανε όμορφη προσπάθεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Κασάνο με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. η απάντηση της Φιορεντίνα ήταν άμεσα καθώς στο 42ο λεπτό έφερε στα ίσα το σκορ. ο Μάτρι έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Κουαδράδο με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1.

Η Πάρμα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό ο Αμάουρι με πέναλτι έκανε το 2-1. Μάλιστα στο 53' η Φιορεντίνα έμεινε και με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ντιακιτέ. Στο 63ο λεπτό το σουτ του Μαρκιόνι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 66' ο Νέτο πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Κασάνι και Αμάουρι. Η Φιορεντίνα, παρότι με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 85ο λεπτό με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Στο 88ο λεπτό η κεφαλιά του Παλαντίνο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 90+4' αποβλήθηκαν οι Βαλέρο και Μουνάρι.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Μολινάρο, Λουκαρέλι, Παλέτα, Μαρκιόνι (80' Μουνάρι), Γκαργκάνο, Παρόλο, Κασάνο (83' Σκελότο), Μπιαμπιανί (87' Παλαντίνο), Αμάουρι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Σάβιτς, Ροντρίγκες, Ντιακιτέ, Τόμοβιτς, Πισάρο, Ακουϊλάνι (79' Φερνάντες), Βαλέρο, Κουαδράδο, Χοακίν (59' Γκόμες), Μάτρι (67' Ίλισιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα