«Όποιος μου ασκήσει πίεση θα του κοπούν τα πόδια»

23:22 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στο «μάτι του κυκλώνα» είχε βρεθεί την προηγούμενη εβδομάδα ο Πέτρος Κωνσταντινέας λόγω του μη καταλογισμού πέναλτι στον Ολυμπιακό στα Πηγάδια. Ο Μεσσήνιος ρέφερι ξέσπασε μπροστά στην κάμερα και τόνισε μεταξύ άλλων πως «όποιος μου ασκήσει πίεση θα του κοπούν τα πόδια». Ο Κωνσταντινέας βρέθηκε στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Μεσσηνίας και μίλησε για τον ίδιο, και το αν σκέφτεται να φύγει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του «sportstonoto.gr»:

«Δεν υπάρχει περίπτωση

να μην έρθω στην συγκέντρωση που κάνει ο σύνδεσμός μου και η ένωσή μου. Την δικαίωση την εισπράττω καθημερινά από τον κόσμο, θέλω να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τα Μεσσηνιακά σωματεία, παράγοντες και ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα και θέλω να τους υποσχεθώ πως ο Πέτρος θα είναι όπως ξεκίνησε.

Όποτε είναι να φύγω, πάντα κύριος θα είμαι. Θέλω να είμαι σωστός να σφυρίζω ότι βλέπω και με δύο λέξεις μπορώ να πω κάτι για εμένα. Ακεραιότητα και τιμή.

Όταν ξεκίνησα πριν 17 χρόνια και παρότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές, είπα πως στην διαιτησία περνάς πολλά εμπόδια. Το θέμα δεν είναι πόσα θα περάσεις, αλλά πως θα τερματίσεις. Θέλω να τερματίσω χωρίς στάμπες και αυτό μου δίνει δύναμη».

Για Σταθόπουλο και αν έχει παράπονο για την επιστολή: «Ο καθένας κάνει ότι κρίνει και ότι νομίζει και είναι υπεύθυνος όσων λέει και κάνει. Ο κύριος Σταθόπουλος είναι πρόεδρος της Ένωσης και εγώ όσο τα πόδια μου είναι όρθια θα στηρίζω την ένωση, τον πρόεδρο και τους διαιτητές».

Για το αν θα συνεχίσει: «Όσον αντέχουν τα πόδια του Πέτρου Κωνσταντινέα θα είναι όρθιος, όσο αντέχουν, με τις δυνάμεις τις δικές μου και του κόσμου με στηρίζει και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια».

Για την φάση του πέναλτι στο ματς με την Ξάνθη: «Απαγορεύεται να μιλήσω, ίσως κάποια στιγμή αναφερθώ. Υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας και θα κρίνει την φάση. Διαιτησία αλάνθαστη δεν υπάρχει σε κανένα μέρος του κόσμου. Ο καλός είναι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Στην διαιτησία συμβάλουν τρεις παράγοντες 33,3% ικανότητα, τύχη και ακεραιότητα που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι. Δεν βλέπω φανέλες, αλλά 22 ποδοσφαιριστές που πρέπει να έχω σεβασμός σε αυτούς και αυτοί σε εμάς. Καταλαβαίνω τις πιέσεις που έχουν και προσπαθούν ο καθένας να κάνει ότι μπορεί μέσα στο γήπεδο».

Για την αγάπη του κόσμου: «Όσο μου δίνει δύναμη ο κόσμος θα είμαι καλά, αλλιώς θα φύγω».

Για το αν του ασκήθηκαν πιέσεις για να φύγει: «Όποιος μου ασκήσει πίεση θα του κοπούν τα πόδια στον Κωνσταντινέα. Όποιος καταλάβει ότι του ασκήσει πίεση του Κωνσταντινέα θα του κοπούν τα πόδια. Δεν μου άσκησε κανένας πίεση και είναι πέραν του αθλητισμού. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στο γήπεδο 90 λεπτά».

Δείτε και το σχετικό βίντεο παρακάτω…

Keywords
Τυχαία Θέματα