«Όποιος λέει ότι φεύγω είναι ανόητος»

13:47 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μάρτεν Στκέλενμπουργκ να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Ρόμα μετά από μια σεζόν παρουσίας με τον Ολλανδό τερματοφύλακα να αντιδρά και να χαρακτηρίζει ανόητο όποιον διαδίδει τέτοιες φήμες.

Σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Ρόμα τόνισε: "Δεν μπορώ να καταλάβω από πού έχουν προέλθει αυτές οι φήμες. Ακόμη δεν έχω κλείσει έναν χρόνο εδώ και ήδη λένε ότι φεύγω. Ό,τι λέγεται για εμένα είναι ανοησία. Θα ήθελα να παίξω όλα τα παιχνίδια εδώ. Μου αρέσει το παιχνίδι και η ζωή στην

Ρώμη. Όποιος λέει ότι φεύγω είναι ανόητος".
Ο Στεκέλενμπουργκ μίλησε και για τον τραυματισμό στον ώμο που τον είχε αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. "Είναι δύσκολη η κατάσταση, κάνω θεραπεία και θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Τα πράγματα είναι καλύτερα και το πρόβλημα πάει καλύτερα από τον Δεκέμβριο. Η ελπίδα ότι μπορώ να παίξω μπορεί να με θεραπεύσει, αλλά αυτή την στιγμή ο πόνος είναι πολύ δυνατός για να μου επιτρέψει να παίξω. Οι γιατροί δεν είναι σίγουροι ακόμα ότι μπορώ να παίξω στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα