Όπλο των Ναζί, το «UFO» της Βαλτικής

19:47 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι έρευνες στο βυθό της Βαλτικής για να ανακαλύψουν τι ακριβώς είναι αυτό το αντικείμενο που μοιάζει με εξωγήινο συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τους δύτες το παράξενο αυτό αντικείμενο που θυμίζει μέρος από σκάφος εξωγήινων πιθανότατα να είναι κάποια συσκευή των Ναζί από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που χάθηκε μέσα στη θάλασσα. Πιθανότατα, να ήταν η βάση για πυραύλους που θα επιτίθονταν κατά των βρετανικών και ρωσικών υποβρυχίων.

Το αντικείμενο αυτό, που ζυγίζει και έχει μήκος, αν αποδειχθεί ότι είναι όντως από τον Β' ΠΠ, θα είναι το πιο σημαντικό ιστορικό

εύρημα των τελευταίων ετών.

«Η περιοχή αυτή ήταν στρατηγικής σημασίας για τους Ναζί καθώς από εδώ περνούσαν τα περισσότερα πλοία που μετέφεραν τα τανκ και τα φορτηγά τους», ανέφερε ένας ειδικός.

Ο ερευνητής Στέφεν Χόγκεμπορν που αναλύει τις εικόνες που στέλνουν τα σόναρ λέει ότι αυτό θα ήταν και το πιο πιθανό σενάριο. «Το αντικείμενο βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γραμμή που περνούσαν τα πλοία», αναφέρει.

Ωστόσο, η σουηδική ομάδα που έχει αναλάβει την έρευνα αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες καθώς όπως λένε, όταν φτάνουν ακριβώς πάνω από το αντικείμενο σε απόσταση 200 μέτρων, όλα τα συστήματα σταματούν να λειτουργούν. Οι κάμερες και τα δορυφορικά τηλέφωνα δεν λειτουργούν πάνω από το αντικείμενο, ενώ όταν απομακρύνονται όλα είναι πάλι φυσιολογικά.

Το αντικείμενο είχε ανακαλυφθεί από τα σόναρ τον Μάιο του 2011 και αμέσως πλήθαιναν οι ιστορίες που ήθελαν να είναι κάποιο αντικείμενο από UFO καθώς δεν έμοιαζε με τίποτα γήινο. Οι έρευνες δεν είχαν ξεκινήσει νωρίτερα λόγω κακού συγχρονισμού και έλλειψη χρημάτων. Το αντικείμενο μάλιστα θυμίζει πολύ το αεροσκάφος του Star Wars, Millenium Falcon.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα