Ομοφυλόφιλοι μηνύουν οργάνωση, επειδή δεν τους έκανε στρέιτ!

22:57 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις ομοφυλόφιλοι άντρες οι μητέρες δύο εξ αυτών κατέθεσαν μήνυση εναντίον του εβραϊκού οργανισμού θεραπείας JONAH (Jews Offering New Alternatives for Healing), ο οποίος τους υποσχέθηκε ψευδώς ότι θα «θεραπεύσει» την ομοφυλοφιλία τους!

Οι τέσσερις αντρες, τρεις από τους οποίους προέρχονται από υπερορθόδοξες εβραϊκές οικογένειες και ένας από οικογένεια Μορμόνων, είχαν καταφύγει στον οργανισμό στην εφηβεία τους ζητώντας βοήθεια για να καταπολεμήσουν την έλξη τους προς τους άντρες.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλεται στη μήνυση που κατατέθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ παρά τις διαβεβαιώσεις της JONAH ότι οι νέοι θα «θεραπευτούν» και θα γίνουν ετεροφυλόφιλοι, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι «μέθοδοι θεραπείας» που χρησιμοποιήθηκαν ήταν άκρως εξευτελιστικοί.

Μεταξύ άλλων, οι «ασθενείς» αναγκάζονταν να γδυθούν μπροστά σε άλλους και να κρατούν το μόριο τους, να κάνουν στριπτιζ μπροστά σε ένα ηλικιωμένο άντρα, καθώς αναγκάζονταν να ακούν εξευτελιστικές βρισιές για ομοφυλόφιλους κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Στη μήνυση συμμετέχουν και δυο μητέρες των νεαρών, καθώς πλήρωσαν 10.000 δολάρια το χρόνο για την «θεραπεία» που δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε ατομική συνεδρίαση κόστιζε 100 δολάρια, ενώ η ομαδική 60!

Keywords
Τυχαία Θέματα