Ολοκληρώθηκαν τα «Τερζάκεια»

18:35 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Mε τους αγώνες των παμπαίδων και των παγκορασίδων ολοκληρώθηκε το απόγευμα η δεύτερη και τελευταία ημέρα στο «Κύπελλο Βασίλη Τερζάκη». Το ετήσιο τουρνουά, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου και το διοργάνωσε στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., σημείωσε και φέτος οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Συγκέντρωσε 178 αθλητές και αθλήτριες από τέσσερις κατηγορίες και προσέλκυσε και σωματεία της περιφέρειας.

Στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες έγιναν ιδιαίτερα αμφίρροποι τελικοί και είναι χαρακτηριστικό ότι κρίθηκαν και οι δύο στα πέντε σετ! Στους παμπαίδες ο 11χρονος Νίκος Βλαχάκης ξεπέρασε το εμπόδιο του 12χρονου Θεράποντα Νικολαΐδη με το «κόντρα» σετ να λήγει στην παράταση. Στις παγκορασίδες διεκδίκησαν το χρυσό μετάλλιο δύο συμπαίκτριες στον Τελαμώνα Σαλαμίνας οι 12χρονες Ελένη Σοφρά και Παναγιώτα Ανδριανού. Προπονητές, αθλητές, γονείς και άλλοι φίλοι του αθλήματος παρακολούθησαν εξίσου συναρπαστικό τελικό όπου αναδείχτηκε νικήτρια η Σοφρά με 3-2.

Στους παμπαίδες οι συμμετοχές ήταν 65 και στις παγκορασίδες 44. Τις απονομές της πρώτης ημέρας έκαναν η σύζυγος του εκλιπόντα Ιωάννα Τερζάκη, η κόρη του Σταυρούλα και οι αδερφές του Βιολέτα και Φιφή. Στους παμπαίδες και τις παγκορασίδες την απονομή των επάθλων έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα