Όλοι θέλουν Κέιλορ Νάβας

16:43 1/7/2014 - Πηγή: AEK365

Όσοι παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια την ισπανική Λίγκα αναρωτιούνται πως ο Κέιλορ Νάβας παραμένει στη Λεβάντε. Από το 2012 που μονιμοποιήθηκε κάτω από τα δοκάρια των "βατραχιών" ο Κοσταρικανός γκολκίπερ πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις. Πλέον όμως με τα όσα κάνει στο Μουντιάλ (με θύμα του δυστυχώς και την Εθνική μας) ο ποδοσφαιρικός κόσμος αναγνώρισε την αξία του και ήδη η Λεβάντε δέχεται προτάσεις.

Ο Νάβας έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Η ρήτρα του είναι 10εκατ. ευρώ και παίρνει ετησίως 250.000 ευρώ. Η Πόρτο ήταν η πρώτη που χτύπησε την πόρτα της Λεβάντε

προσφέροντας 3εκατ. ευρώ, προσφορά που απορρίφθηκε χωρίς συζήτηση. Οι Ισπανοί γράφουν πως πολύ καλή πρόταση θα κάνει η Ατλέτικο που βλέπει τον Νάβας ως αντικαταστάτη του Κουρτουά. Λίβερπουλ και Άρσεναλ ενδιαφέρονται επίσης ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως τόσο η Λεβερκούζεν όσο και η Νάπολι βρίσκονται στο κυνήγι του Νάβας.

Η Λεβάντε από τη μεριά της στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως θα καθίσει στο τραπέζι μόνο με όποιους θα έρθουν με προσφορά που θα πλησιάζει την ρήτρα ενώ ο μάνατζερ του Νάβας θεωρεί πως οι ετήσιες απολαβές μπορούν ακόμα και να δεκαπλασιαστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα